Moderator: pastuszek
Lunorku,bardzo Ci dziękuję ,ale dla mnie to oczywiste...Przynajmniej dopóki mam jeszcze jakieś grosiki...Wy wykonujecie większą pracę prowadząc DT itp. Ja nie mogę więc tylko moje 2 dziewczyny i ta skromna pomoc ...lunorek pisze:Beatrice, na Ciebie Kochana to można zawsze liczyć![]()
![]()
Anula dziękujemy! Nasz pierwszy (i oby nie ostatni) Wirtualny Opiekun dziewczynekAnula pisze:zgłaszam się na pierwszego wirtualnego opiekuna, wspieranie tak cudownych świnek i ich opiekunów to sama przyjemność
U naszej Kluski tak samo widać ogromną różnicę pomiędzy jej początkami a tym w jakiej kondycji jest teraz. Zmieniło się wszystko na lepsze - i sposób poruszania się, koordynacja ruchowa oraz "na pierwszy rzut oka" nie widać już teraz tylko delikatnie skręconej główkilunorek pisze: Co do tego wyginania i unoszenia głowy oraz zastygania w takiej pozycji, to mam wrażenie, że jest to związane z problemem kordynacji po uszkodzeniach neurologicznych oraz wolniejszym przepływem bodźców. Sara "zawieszała" mi się dokładnie tak samo. Tak jakby procesor jej siadł i miała spowolnione procesy myślowe próbując poskładać do kupy dźwięki, zapachy, obrazy oraz inne potencjalne bodźce. Aktualnie oprogramowanie zawiesza jej się coraz rzadziej... Jest szansa, że poszczególne komórki mózgu będą przejmowały różne funkcje i stan z wolna będzie się poprawiał, bo prośki są młode i mózg jest na tym etapie nadal plastyczny.