Moderator: pastuszek
Rozszponka ma wyjątkowo dobrze rozwinięty system kontaktów pozaziemskich:lunorek pisze: Sara pozdrawia koleżanki Roszponkę i Papaję z innego wymiaru czyli między nami wywrotowymi świnkami
Hanys pozdrawia! Zabiłyście mnie, Dziewczyny...Kluskaxyz pisze:EC to zdecydowanie stan umysłu
Oj tak, na pewnoBardzo możliwe, że akurat łapały kontakt z Sarą
U nas jest dokładnie tak samo. Sarcia ma wykluczone e.c., ale jest po zapaleniu opon mózgowych z zajęciem rdzenia kręgowego o nieznanej etologii, prawdopodobnie wirusowej. Natomiast widzę powoli różne przełomy i poprawę w zakresie funkcjonowania w różnych aspektach. Aktualnie zaczęła poruszać się do przodu i ograniczyła nam się liczba niespodziewanych wywrotek. Spróbujcie wprowadzić do leczenia Karsivan po odstawieniu fenbendazolu. Papaja i Roszponka są jeszcze małe, mózg jest nadal plastyczny, jest ogromna szansa na poprawę ich stanu. Natomiast dziewczynki potrzebują czasu, wiele wody w rzece i wiele wizyt u wetów oraz mnóstwo miłości i dobrego jedzonka. Również zarówno Kluska jak i Roszponka w sytuacji ucieczki wieją tyłem - gdy próbują się szybko obrócić żeby biec przodem najczęściej kończy się to wywrotką, a tyłem ładnie utrzymują równowagę i są dzięki temu znacznie szybsze.