Moje szyneczki ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
boe22

Re: Moje szyneczki ;)

Post autor: boe22 »

Pociąg ma opóźnienie 25 minut :glowawmur: ! Zaraz tu padnę pod drzwiami. Bo już od 17 siedzę jak na szpilk :lol: ach! :glowawmur:
boe22

Trwa łączenie i smrodzenie!
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Pokaż tego diabła.
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Jak sytuacja na froncie???
Dawaj foty tego pięknisia :buzki:
boe22

Po wyjściu z kartonu cały blok miał okazję usłyszeć niesłychany ryk! Nie wiedziałam, że istnieje coś, co jest w stanie obudzić mojego chrapiącego chłopa! Także możecie sobie wyobrazić jego głos! :shock:
Po wrzuceniu do zagrody natychmiast przeszedł do ofensywy :shock: . Brysiu natychmiast został stracony na 3 pozycję, bo Behemot to mały szatan, a do tego Agrest go przed Brysiem broni, co nie przeszkadzało mu walczyć z Behemotem o dominację w stadzie. Do rana im zeszło! Natomiast Bryś zakończył łączenie po 2 h, bo każda jego próba ataku na Behemota kończyła się spięciem z Agrestem. Trochę się białasy gryzły - Agrest próbował spacyfikować bezzębnie, ale wtedy Bryś się na niego rzucał i dochodziło do zęboczynów. Nie było to gryzienie pt. Zabić. To było gryzienie pt. Przypominam ci, gdzie twoje miejsce! Król Agrest jest jeden!
Tak więc po 2h Bryś postanowił odpuścić i ukrył się w sianie. A największy i najmniejszy w domu- tańcowali do rana, nie wiem do której, bo w końcu padłam.
Ranking :lol:
1 Agrest
2 Behemot
3 Bryś
Foty pod wieczór. Najpierw sobotnie sprzatanie. No syf straszny mają!
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Jak pociąg był opóźniony, to nie zdążył dotrzeć do domy 13-go? :szczerbaty:
Obrazek
boe22

No nie! Byliśmy w domu o 00.36!
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Ale przynajmniej dojechał. Czekamy cierpliwie na fotki i relację z dzisiaj :D
Obrazek
boe22

Ciekawe, że mam w jednej zagrodzie 3 dominujące świnie, z czego 2 bardzo agresywne, a wszystko jest ok :szczerbaty: !
Ale tak czasem jest, że agresora najlepiej z agresorem połączyć, to oboje stopują swoje zapędy, bo uległego i jeden i drugi by zajechał.
Dobrze, że nie łączyłam jednak z Porterem, bo pewność siebie Behemota mogłabym doprowadzić go do furii!
A Porter jak gryzie- to nie ostrzegawczo! On jak gryzie- to żeby zabić :roll: :shock: !
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Tyle czasu mnie tu nie było i tak mało fot tylko z przebudowy? :nono: Oj nie ładnie koleżanko :nono: U mnie się dopominasz o zdjęcia a sama nie dajesz! I w dodatku nie chcesz pokazać Behemota!!!!! :nono:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”