Przede mną sam diabeł wieje więc chyba nie muszę nic wiecej mówić
Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy
Czy jestem odważna???

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ej miało być sprzątanie w sobotę i zdjęcia z nowym wystrojem klatki a tu cisza 
-
Anulka1602
Miało być w sobotę wielkie sprzątanie i sesja zdjęciowa ale jak to ostatnio u mnie bywa....wyszło wielkie g.... bo jeszcze młodszy syn dobrze nie wyzdrowiał a już starszy się rozłożył
Tak więc było generalne sprzątanie ale wczoraj i na dodatek w biegu więc ani tunelohamaku nie dałam dziewczynom ani sesji nie zrobiłam.
Za to musiałam zafundować dziewczynom salon piękności bo znów się całe osiurały i wyhodowały sobie piękne kołtuny
Nie wiem jak one to robią że wszystkie mają kołtuny w tym samym miejscu i w jednakowej ilości
Tak więc było generalne sprzątanie ale wczoraj i na dodatek w biegu więc ani tunelohamaku nie dałam dziewczynom ani sesji nie zrobiłam.
Za to musiałam zafundować dziewczynom salon piękności bo znów się całe osiurały i wyhodowały sobie piękne kołtuny
Nie wiem jak one to robią że wszystkie mają kołtuny w tym samym miejscu i w jednakowej ilości
-
Anulka1602
Po wczorajszym fryzjerze panienki obrażone jak zawsze a najbardziej Ciapka bo miała najdłuższy welon
Nie wiem czemu się tak obrażają skoro przy czesaniu i obcinaniu wykładają się jak naleśniki co wskazuje na to że im się te zabiegi podobają
Poza tym dziewczynki zdrowe,żrą,bobczą,drą ryjki,rządzą Dużym a mnie bardzo intensywnie wczoraj nadzorowały-nawet w łazience ze mną siedziały by mieć pewność że dobrze umyję ich klatkę
Nie wiem czemu się tak obrażają skoro przy czesaniu i obcinaniu wykładają się jak naleśniki co wskazuje na to że im się te zabiegi podobają
Poza tym dziewczynki zdrowe,żrą,bobczą,drą ryjki,rządzą Dużym a mnie bardzo intensywnie wczoraj nadzorowały-nawet w łazience ze mną siedziały by mieć pewność że dobrze umyję ich klatkę
-
Mk1609
No to masz fajne babki. Właśnie swoim dałem rzeżuchę.... Nie spodobała im się hihi.
-
boe22
Tylko cebulą i czosnkiem nie próbuj ich karmić!
-
Mk1609
Aż tak szalony nie jestem, a rzeżucha czemu miałaby być zła? Chociaż... A same zobaczcie są filmiki.
-
Anulka1602
U mnie Łatulka uwielbia rzeżuchę,natomiast jak był jeszcze Pusio to on panicznie się bał rzeżuchy
Jego reakcja na rzeżuchę była identyczna jak reakcja kota na zielonego ogórka
Jego reakcja na rzeżuchę była identyczna jak reakcja kota na zielonego ogórka
-
Anulka1602