Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Anulka1602

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Anulka1602 »

Czy jestem odważna??? :rotfl:
Przede mną sam diabeł wieje więc chyba nie muszę nic wiecej mówić :laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ej miało być sprzątanie w sobotę i zdjęcia z nowym wystrojem klatki a tu cisza :nono:
Obrazek
Anulka1602

Miało być w sobotę wielkie sprzątanie i sesja zdjęciowa ale jak to ostatnio u mnie bywa....wyszło wielkie g.... bo jeszcze młodszy syn dobrze nie wyzdrowiał a już starszy się rozłożył :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
Tak więc było generalne sprzątanie ale wczoraj i na dodatek w biegu więc ani tunelohamaku nie dałam dziewczynom ani sesji nie zrobiłam.
Za to musiałam zafundować dziewczynom salon piękności bo znów się całe osiurały i wyhodowały sobie piękne kołtuny :glowawmur:
Nie wiem jak one to robią że wszystkie mają kołtuny w tym samym miejscu i w jednakowej ilości :angry:
Anulka1602

Po wczorajszym fryzjerze panienki obrażone jak zawsze a najbardziej Ciapka bo miała najdłuższy welon :lol:
Nie wiem czemu się tak obrażają skoro przy czesaniu i obcinaniu wykładają się jak naleśniki co wskazuje na to że im się te zabiegi podobają :idontknow:
Poza tym dziewczynki zdrowe,żrą,bobczą,drą ryjki,rządzą Dużym a mnie bardzo intensywnie wczoraj nadzorowały-nawet w łazience ze mną siedziały by mieć pewność że dobrze umyję ich klatkę :laugh:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

No to masz fajne babki. Właśnie swoim dałem rzeżuchę.... Nie spodobała im się hihi.
boe22

Post autor: boe22 »

:shock: No raczej!
Tylko cebulą i czosnkiem nie próbuj ich karmić! :lol:
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Aż tak szalony nie jestem, a rzeżucha czemu miałaby być zła? Chociaż... A same zobaczcie są filmiki.
boe22

Post autor: boe22 »

Bo jest ostra??'
Anulka1602

U mnie Łatulka uwielbia rzeżuchę,natomiast jak był jeszcze Pusio to on panicznie się bał rzeżuchy :lol:
Jego reakcja na rzeżuchę była identyczna jak reakcja kota na zielonego ogórka :laugh:
Anulka1602

Umęczyłyśmy się przy sprzątaniu więc teraz pora na leżing :yahoo:
Obrazek
Obrazek
Ty Duża weź się czymś zajmij i nie patrz na mój osikany welon-no przecież zaraz wyschnie i będzie ok :meeting:
Obrazek
I tradycyjnie główny inspektor od razu po inspekcji odleciał :laugh:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”