Pernilla i Belinda - świnki Beatrice

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Pernilla i Belinda - świnki Beatrice

Post autor: zwierzur »

Jesteśmy, czytamy, cieszymy się, że u Was wszystko dobrze... Tylko z pisaniem marnie...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

zwierzur pisze:Jesteśmy, czytamy, cieszymy się, że u Was wszystko dobrze... Tylko z pisaniem marnie...
To powiem wam, że tych podczytujących i niepiszących jest więcej :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
boe22

Post autor: boe22 »

Noooo :redface:
Jakby tak wszędzie i ciągle pisać, to trza by się zwolnić z pracy :laugh: .
Co nie znaczy, że nikt nie zagląda :102:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

No tak,rozumiem, ja też bym chciała pisać u wszystkich i nie nadążam, mimo,że czasu przez paskudne choróbsko jakby więcej.../ i chętnie go spędzam z moimi 3 dziewczynami!/...Dziękuję Wam wszystkim ,że wspieracie duchowo dziewczyny! A zdradźcie mi proszę,kto był opiekunami wirtualnymi blondynek? Może któraś z Was? Przyznajcie się! Zawsze chciałyśmy podziękować wszystkim , którzy wspierali je w trudnym czasie! :buzki: :love:

Urszulko,bardzo dziękujemy, prześlemy Ci niedługo fotki / poproszę Cię o e-mail na PW,dobrze?/.Szkoda w ogóle bo białaski są przeurocze , a ja nie umiem tego uchwycić,bo taka jestem nierapa...Na przykład Belindzia uwielbia ostatnio wylegiwać się w takim "otwartym " hamaczku, zajmuje cały i zawsze któreś kopytko słodko wisi.Albo siedzi w kapciochu taka rozciągnięta i też z girkami wyciągniętymi. Bardzo bym chciała to uchwycić bo to znaczy ,że potrafi się przy nas całkiem wyluzować,a to nowa u niej rzecz.

Natalinko,masz pewnie rację,że one raczej mamę niż mnie wołają,ale i tak się cieszę,że potrafią już,zwłaszcza jedna, domagać się przekąski,bo pamiętam jak nieśmiałe były na początku. Miały takie momenty,że się ośmielały i potem znowu - wycofanie...A teraz jest ładnie chociaż "łapanek" nadal nie lubią...

Kochane,jeszcze raz dziękujemy,że nam towarzyszycie :jupi: i zapraszamy na naszego "bloga" ,ha,ha!
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
boe22

Ja tam kocham wszystkie białe, więc wszędzie gdzie biało- zaglądam :lol:
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

A pewnie! Dopóki sama białych nie miałam nie wyobrażałam sobie ,że aż takie cudne mogą być! Pozdrawiamy wszystkie białe śnieżynki i wszystkie kochane labki! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :love:
Obrazek
oraz mopsik Bella
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Post autor: Natalinka »

Beatrice pisze: Natalinko,masz pewnie rację,że one raczej mamę niż mnie wołają,ale i tak się cieszę,że potrafią już,zwłaszcza jedna, domagać się przekąski,bo pamiętam jak nieśmiałe były na początku. Miały takie momenty,że się ośmielały i potem znowu - wycofanie...A teraz jest ładnie chociaż "łapanek" nadal nie lubią...
Ależ ja miałam na myśli, że po prostu teraz Ty jesteś mamą, ale że one takie nienauczone do końca świnkowego życia stadnego, to nieśmiało wołają ;)
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Ja też czytam :buzki:
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Dziękujemy i dziękujemy! :buzki: Natalinko,ale jestem tępa! Ale naprawdę myślę, że odbija się na nich brak miłości i zainteresowania w dzieciństwie... A gdy rano się czasem budzę, patrzę a tu Pernilla z góry spogląda, odezwę się do niej, a ona radośnie zagadać,to już nie wiem kto jest szczęśliwszy... nigdy nie przestanę dziękować stowarzyszeniu za przygarniecie ich i za zaufanie mi! :love: A tu tyle jest takich świneczek!
Obrazek
oraz mopsik Bella
boe22

Małe światełka :D .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”