Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Anulka1602
Re: Puchata lwica i dwie córy
Straciłam wszystkie
fotka małża i łatulki się ostała bo była robiona starym telefonem i zanim dałam telefon synowi to zgrywałam fotki na laptopa a te fotki co straciłam to miałam już na nowym telefonie który padł w listopadzie

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Aaaa, czyli nie robiłaś kopi
A masz telefon z androidem? A tak w ogóle, to jak wrzucałaś zdjęcia z telefonu na wątek?
-
Anulka1602
A tak w ogóle to super nam się zaczęły ferie-syn w poniedziałek (12.02.) miał jechać na obóz sportowy ale w piątek w nocy rozłożyło go chorubsko i zamiast być na obozie leży plackiem w łóżku a ja jestem w plecy 800zł
Pocieszam się tylko tym że młodszy póki co się trzyma i jeszcze od brata nic nie złapał.
Pocieszam się tylko tym że młodszy póki co się trzyma i jeszcze od brata nic nie złapał.
-
Anulka1602
Mam androida,poza tym mam w telefonie internet więc bez problemu wchodzę na forum,potem ładuję zdjęcia z galerii telefonu na zapodaj.pl i dodaję na forumurszula1108 pisze:Aaaa, czyli nie robiłaś kopiA masz telefon z androidem? A tak w ogóle, to jak wrzucałaś zdjęcia z telefonu na wątek?
- urszula1108
- Kontakt:
To pewnie masz na telefonie konto gmail założone. Nie robi Ci automatycznej kopii zdjęć? A jak wrzucasz na zapodaj, to stamtąd znikają? Ja korzystam ze zdjęć google, tyle, że ja robię aparatem, więc muszę je sama tam wrzucić. Te robione komórką, automatycznie się tam znajdują same.
Ja już zapomniałam, że ferie były i się do wiosny szykuję. Pogoda taka, że rzeczywiście wszyscy naokoło chorzy, a do tego jeszcze smog. Współczuję Wam
Ja już zapomniałam, że ferie były i się do wiosny szykuję. Pogoda taka, że rzeczywiście wszyscy naokoło chorzy, a do tego jeszcze smog. Współczuję Wam
-
Anulka1602
Mam konto gmail na telefonie a czy mam kopie to nie wiem bo nie sprawdzałam,na zapodaj też nigdy nie sprawdzałam czy zdjęcia znikają czy nie 
- urszula1108
- Kontakt:
To warto sprawdzić. Szkoda zdjęć, zwłaszcza, że sporo z nich ma dużą wartość sentymentalną. Jest duża szansa, że Twój telefon robi kopie zapasowe w zdjęciach googla. Daj znać, czy udało Ci się je odzyskać.
PS. A małża z Łatulką wrzuć
PS. A małża z Łatulką wrzuć
-
Anulka1602
Oki,ale pamiętaj:
Przed i po oglądaniu zdjęć gada skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż treści zawarte w
mogą zagrażać zdrowiu

Przed i po oglądaniu zdjęć gada skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż treści zawarte w
- urszula1108
- Kontakt:
Anulka1602 pisze:Oki,ale pamiętaj:
Przed i po oglądaniu zdjęć gada skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż treści zawarte wmogą zagrażać zdrowiu
![]()
A teraz dawaj