Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Anulka1602

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Anulka1602 »

Straciłam wszystkie :cry: fotka małża i łatulki się ostała bo była robiona starym telefonem i zanim dałam telefon synowi to zgrywałam fotki na laptopa a te fotki co straciłam to miałam już na nowym telefonie który padł w listopadzie :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Aaaa, czyli nie robiłaś kopi :( A masz telefon z androidem? A tak w ogóle, to jak wrzucałaś zdjęcia z telefonu na wątek?
Obrazek
Anulka1602

A tak w ogóle to super nam się zaczęły ferie-syn w poniedziałek (12.02.) miał jechać na obóz sportowy ale w piątek w nocy rozłożyło go chorubsko i zamiast być na obozie leży plackiem w łóżku a ja jestem w plecy 800zł :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
Pocieszam się tylko tym że młodszy póki co się trzyma i jeszcze od brata nic nie złapał.
Anulka1602

urszula1108 pisze:Aaaa, czyli nie robiłaś kopi :( A masz telefon z androidem? A tak w ogóle, to jak wrzucałaś zdjęcia z telefonu na wątek?
Mam androida,poza tym mam w telefonie internet więc bez problemu wchodzę na forum,potem ładuję zdjęcia z galerii telefonu na zapodaj.pl i dodaję na forum :meeting:
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

To pewnie masz na telefonie konto gmail założone. Nie robi Ci automatycznej kopii zdjęć? A jak wrzucasz na zapodaj, to stamtąd znikają? Ja korzystam ze zdjęć google, tyle, że ja robię aparatem, więc muszę je sama tam wrzucić. Te robione komórką, automatycznie się tam znajdują same.

Ja już zapomniałam, że ferie były i się do wiosny szykuję. Pogoda taka, że rzeczywiście wszyscy naokoło chorzy, a do tego jeszcze smog. Współczuję Wam :pocieszacz:
Obrazek
Anulka1602

Mam konto gmail na telefonie a czy mam kopie to nie wiem bo nie sprawdzałam,na zapodaj też nigdy nie sprawdzałam czy zdjęcia znikają czy nie :idontknow:
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

To warto sprawdzić. Szkoda zdjęć, zwłaszcza, że sporo z nich ma dużą wartość sentymentalną. Jest duża szansa, że Twój telefon robi kopie zapasowe w zdjęciach googla. Daj znać, czy udało Ci się je odzyskać.
PS. A małża z Łatulką wrzuć :102:
Obrazek
Anulka1602

Oki,ale pamiętaj:
Przed i po oglądaniu zdjęć gada skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż treści zawarte w :photo: mogą zagrażać zdrowiu :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Anulka1602 pisze:Oki,ale pamiętaj:
Przed i po oglądaniu zdjęć gada skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż treści zawarte w :photo: mogą zagrażać zdrowiu :rotfl:
:laugh: :laugh:
A teraz dawaj :szczerbaty:
Obrazek
Anulka1602

Mówisz-masz! Oto Piękna i bestia :laugh:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”