Teddy Noora (Viva! Gryzonie) i Kari Black (SPŚM)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Re: Tosia Kruszynka i Lomi mieszkają w Pruszkowie!
Jak tam dziewczyny? Jak się Maksia trzyma? Nie kwiczy do Zyzi i Sułtanki? 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- Gorgofone
- Kontakt:
A nie wiem, stoi na biurku cicho :p.
Byliśmy dzisiaj z Sułtanką, bo czasem jej burczy w brzuchu. Prawdopodobnie za dużo ogórka jej daję i prośce przelewa się w jelitach :p. Chciałam dobrze, wyszło jak zawsze. Espumisan, probiotyk i do przodu!
Natomiast Zyzia...
Kilka dni temu wchodzę do pokoju i widzę Zyzię leżącą z otwartymi oczami z ryjem w misce. Nie oddycha. A nie, oddycha, ale bardzo płytko. Zasnęła z otwartymi oczami w misce i oddychała bardzo płytko. Myślałam, że zejdę.
Byliśmy dzisiaj z Sułtanką, bo czasem jej burczy w brzuchu. Prawdopodobnie za dużo ogórka jej daję i prośce przelewa się w jelitach :p. Chciałam dobrze, wyszło jak zawsze. Espumisan, probiotyk i do przodu!
Natomiast Zyzia...
Kilka dni temu wchodzę do pokoju i widzę Zyzię leżącą z otwartymi oczami z ryjem w misce. Nie oddycha. A nie, oddycha, ale bardzo płytko. Zasnęła z otwartymi oczami w misce i oddychała bardzo płytko. Myślałam, że zejdę.
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
- Kropcia
- Kontakt:
Masz z nimi przeboje, nie ma co. Zyzia pewnie na Ciebie potem popatrzyła z miną "tylko trollowałam"
Gałganica mała

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- Gorgofone
- Kontakt:
Pyszne! Pyszne! Dawaj pyszne!
A wieczorem zasnęła na kolanach z łapkami w górze. Myślę, że ona ma jakieś chore poczucie humoru i dobrze się bawi naszym kosztem...
A wieczorem zasnęła na kolanach z łapkami w górze. Myślę, że ona ma jakieś chore poczucie humoru i dobrze się bawi naszym kosztem...
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
- Gorgofone
- Kontakt:
Chciałabym załączyć film z życia pigletów. Ktoś ma doświadczenie? 

- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
wrzuc na youtube albo przez konto google, chyba tez sie da.
- Gorgofone
- Kontakt:
Wrzucę, wrzucę, ciągle brakuje mi czasu 
Ale żeby nie było tego tamto - wczoraj zobaczyłam Kalpurnię i zaczęłam stałą gadkę, że trzecia świnka, trzecia świnka... W końcu mąż nie wytrzymał i powiedział, że jestem okropna, bo zepsułam mu niespodziankę
Chciał potajemnie skontaktować się z Beatrycze i dobrać prośkę, ale teraz już nie wytrzymał i wyraził zgodę! Kiedy dowiedziałam się, że tyle osób jest zainteresowanych Kalpurnią, pomyślałam o Margaret. Może się uda??? Gdzieś tak w lutym...
I druga wiadomość: Zyzia ma w papierach wpisaną symboliczną datę urodzin 15 lutego. Ladies, gentlemen & piglets: już za 3 tygodnie hucznie obchodzimy symboliczne ÓSME URODZINY ZYZI TŁUŚCIOSZEK!!!
W planie:
- 4h muzyki relaksacyjnej dla świnek morskich
- wizyta w spa "Kajman" (pazurki, ząbki, może coś jeszcze)
- tort warzywny
- nowa poduszka
- film i zdjęcia
... a miesiąc później symboliczne 4 urodziny Sułtanki Churrem, też będzie przyjęcie, ale chyba skromniejsze

Ale żeby nie było tego tamto - wczoraj zobaczyłam Kalpurnię i zaczęłam stałą gadkę, że trzecia świnka, trzecia świnka... W końcu mąż nie wytrzymał i powiedział, że jestem okropna, bo zepsułam mu niespodziankę

I druga wiadomość: Zyzia ma w papierach wpisaną symboliczną datę urodzin 15 lutego. Ladies, gentlemen & piglets: już za 3 tygodnie hucznie obchodzimy symboliczne ÓSME URODZINY ZYZI TŁUŚCIOSZEK!!!

W planie:
- 4h muzyki relaksacyjnej dla świnek morskich
- wizyta w spa "Kajman" (pazurki, ząbki, może coś jeszcze)
- tort warzywny
- nowa poduszka
- film i zdjęcia
... a miesiąc później symboliczne 4 urodziny Sułtanki Churrem, też będzie przyjęcie, ale chyba skromniejsze

- Gorgofone
- Kontakt:
- Gorgofone
- Kontakt:
Dzisiaj przyjeżdża Margaret. Trzymajcie kciuki!