Fuma i córki DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ada0309

Re: Fuma i córki, Łódź

Post autor: ada0309 »

Czy któraś ze świnek wyróżnia się śmiałością? Szukamy towarzyszki dla mojej Frani, która jest strasznym dzikusem, pomimo ponad 2 lat u nas. Jej towarzyszka Tosia była "szczeniakiem w świńskiej skórze", ośmielała Frankę do spacerów po mieszkaniu. Poszukujemy świnki, która będzie nieco śmielsza, albo chociaż ma zadatki na oswojenie, bo na przykładzie Frani widać, że nie każda świnka jest w stanie zaufać człowiekowi...
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Dziewuszki są młode i żwawe, śmiałe, ale wobec ludzi nieufne. Być może dlatego, że przy tylu świnkach nie mogę im poświęcić tyle czasu, żeby były super oswojone. Pchają się do kratek i do ręki, ale panikują przy próbie schwytania.
Mam jeszcze inne dwie samiczki, troszkę starsze - Różyczkę i Czoko. Zwłaszcza Różyczka jest ufna i spokojna, nie ma oporów przed braniem jedzenia z ręki. Na pewno wszystkie potrzebują czułości i oswojenia z chwytaniem i głaskaniem.
Paulinawa

Post autor: Paulinawa »

Czy córeczki nadal są do wzięcia? Szukam dwóch świnek do adopcji przez naszą rodzinę.
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Kontakt:

Razem mam do adopcji pięć samiczek, więc na pewno się coś dla każdego znajdzie. Zapraszam do obejrzenia też Różyczki i Czoko. Moim zdaniem Różyczka jest prześliczna - długowłosa, drobna, szara.
boboguslawa

Post autor: boboguslawa »

Czy jest możliwa adopcja na odległość, dokładnie Szczecin lub Pyrzyce? Chętnie zaopiekuję się dwiema pannami, klatka 100 :)
ana_wet

Re: Fuma i córki (wst rez) Łódź

Post autor: ana_wet »

Interesuje mnie adopcja Fumy, do 2 letniej samiczki Loli. Jest jeden problem mianowicie mieszkam za granicą w Danii. Proszę o kontakt: anakapciak@gmail.com
PandaKari

Post autor: PandaKari »

Witam
Czy Ambra jest już zaadoptowana czy jeszcze czeka na dom. Chętnie bym ją adoptowała do mojich dwuch panienek. :)
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Kontakt:

Wszystkie rozetki już mają rezerwację.
U mnie jeszcze Czoko czeka na kogoś, kto się nią zainteresuje i weźmie do domu.
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Kontakt:

Fumcia pojedzie do Danii do polskiego domu i drugiej samiczki. Wizytę PA zrobiłam przez Skype. Przyszli opiekunowie przyjadą sami po świnkę samochodem, więc nie będzie problemu z transportem.
Córki Fumy mają zaklepany dom w Warszawie, czekamy tylko na Wpa.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Rewelacja! :jupi:
Widzę, że jak ruszyły się adopcje to od razu na wszystkie baby :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”