Fuma i córki DS
Moderator: silje
Re: Fuma i córki, Łódź
Czy któraś ze świnek wyróżnia się śmiałością? Szukamy towarzyszki dla mojej Frani, która jest strasznym dzikusem, pomimo ponad 2 lat u nas. Jej towarzyszka Tosia była "szczeniakiem w świńskiej skórze", ośmielała Frankę do spacerów po mieszkaniu. Poszukujemy świnki, która będzie nieco śmielsza, albo chociaż ma zadatki na oswojenie, bo na przykładzie Frani widać, że nie każda świnka jest w stanie zaufać człowiekowi...
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Dziewuszki są młode i żwawe, śmiałe, ale wobec ludzi nieufne. Być może dlatego, że przy tylu świnkach nie mogę im poświęcić tyle czasu, żeby były super oswojone. Pchają się do kratek i do ręki, ale panikują przy próbie schwytania.
Mam jeszcze inne dwie samiczki, troszkę starsze - Różyczkę i Czoko. Zwłaszcza Różyczka jest ufna i spokojna, nie ma oporów przed braniem jedzenia z ręki. Na pewno wszystkie potrzebują czułości i oswojenia z chwytaniem i głaskaniem.
Mam jeszcze inne dwie samiczki, troszkę starsze - Różyczkę i Czoko. Zwłaszcza Różyczka jest ufna i spokojna, nie ma oporów przed braniem jedzenia z ręki. Na pewno wszystkie potrzebują czułości i oswojenia z chwytaniem i głaskaniem.
Czy córeczki nadal są do wzięcia? Szukam dwóch świnek do adopcji przez naszą rodzinę.
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Razem mam do adopcji pięć samiczek, więc na pewno się coś dla każdego znajdzie. Zapraszam do obejrzenia też Różyczki i Czoko. Moim zdaniem Różyczka jest prześliczna - długowłosa, drobna, szara.
Czy jest możliwa adopcja na odległość, dokładnie Szczecin lub Pyrzyce? Chętnie zaopiekuję się dwiema pannami, klatka 100 

Re: Fuma i córki (wst rez) Łódź
Interesuje mnie adopcja Fumy, do 2 letniej samiczki Loli. Jest jeden problem mianowicie mieszkam za granicą w Danii. Proszę o kontakt: anakapciak@gmail.com
Witam
Czy Ambra jest już zaadoptowana czy jeszcze czeka na dom. Chętnie bym ją adoptowała do mojich dwuch panienek.
Czy Ambra jest już zaadoptowana czy jeszcze czeka na dom. Chętnie bym ją adoptowała do mojich dwuch panienek.

- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wszystkie rozetki już mają rezerwację.
U mnie jeszcze Czoko czeka na kogoś, kto się nią zainteresuje i weźmie do domu.
U mnie jeszcze Czoko czeka na kogoś, kto się nią zainteresuje i weźmie do domu.
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Fumcia pojedzie do Danii do polskiego domu i drugiej samiczki. Wizytę PA zrobiłam przez Skype. Przyszli opiekunowie przyjadą sami po świnkę samochodem, więc nie będzie problemu z transportem.
Córki Fumy mają zaklepany dom w Warszawie, czekamy tylko na Wpa.
Córki Fumy mają zaklepany dom w Warszawie, czekamy tylko na Wpa.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Rewelacja!
Widzę, że jak ruszyły się adopcje to od razu na wszystkie baby

Widzę, że jak ruszyły się adopcje to od razu na wszystkie baby

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM