Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Gdańskie Morświny ♥
Wszystkie piękne   

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!  ⬇
 ⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci 

⬇
 ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- Bulletproof
- Kontakt:
Ile ohów i ahów   Dziękujemy!
 Dziękujemy!
Jeszcze Malibu muszę jakieś zdjęcia porobić, ale dziewczyna się chyba aparatu wstydzi

Dziękujemy!
 Dziękujemy!Jeszcze Malibu muszę jakieś zdjęcia porobić, ale dziewczyna się chyba aparatu wstydzi

- 

Anulka1602
Nie ma się co dziwić że jest tyle ohów i ahów jak takie piękności nam serwujesz  

Chcemy więcej 

Chcemy więcej

- Bulletproof
- Kontakt:
Aktualizuję, bo faktycznie coś ostatnio zapuściłam ten wątek. Zrobiliśmy zimowe przemeblowanie, więc klatka znów daleko od okna i w kształcie L-ki:

I zauważyłam też, że z klatki wydobywa się taki dziwny dźwięk, jakby chrobotanie. Dzisiaj dowiedziałam się że to Pigwa, nawet przez sen... Brzmi jak prawdziwe chrumkanie świni, połączone z gryzieniem drewna, jeśli wiecie o co chodzi 

Jak się przyjrzałam, to ona chyba ociera o siebie zęby, stąd ten dźwięk. Ale nie wiem jaki mógłby być powód, przerost? Sianka mają pod dostatkiem, Mysia je, pije, mają sporo drewna w klatce żeby obgryzać, dostają kolby JR Farm, więc jeśli to przerost trzonowców, to nie wiem dlaczego

I zauważyłam też, że z klatki wydobywa się taki dziwny dźwięk, jakby chrobotanie. Dzisiaj dowiedziałam się że to Pigwa, nawet przez sen... Brzmi jak prawdziwe chrumkanie świni, połączone z gryzieniem drewna, jeśli wiecie o co chodzi

Jak się przyjrzałam, to ona chyba ociera o siebie zęby, stąd ten dźwięk. Ale nie wiem jaki mógłby być powód, przerost? Sianka mają pod dostatkiem, Mysia je, pije, mają sporo drewna w klatce żeby obgryzać, dostają kolby JR Farm, więc jeśli to przerost trzonowców, to nie wiem dlaczego

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A jak Ty siadasz na kanapę?? Trzymasz nogi w klatce?

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- Bulletproof
- Kontakt:
Hahah po prostu nie siadam   Świnie mają u nas luksusy i mają swój własny pokój, w którym tylko ja (jako gość oczywiście
 Świnie mają u nas luksusy i mają swój własny pokój, w którym tylko ja (jako gość oczywiście   ) siedzę przy komputerze i się uczę.
 ) siedzę przy komputerze i się uczę.

Świnie mają u nas luksusy i mają swój własny pokój, w którym tylko ja (jako gość oczywiście
 Świnie mają u nas luksusy i mają swój własny pokój, w którym tylko ja (jako gość oczywiście   ) siedzę przy komputerze i się uczę.
 ) siedzę przy komputerze i się uczę.- 

Anulka1602
To u mnie nie jest tak źle bo świnie zajęły tylko kuchnie gdzie mnie wpuszczają na czas gotowania obiadów i podania im żarełka 

- Zuzia&Władzia
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Kolejne słodkie pysie   Dziewczyny faktycznie mają luksusy. Przeglądałam pobieżnie cały wątek ale jakoś mi umknęło ,która to Pigwa
 Dziewczyny faktycznie mają luksusy. Przeglądałam pobieżnie cały wątek ale jakoś mi umknęło ,która to Pigwa   Mam w każdym razie nadzieję ,że nic poważnego jej nie jest.
  Mam w każdym razie nadzieję ,że nic poważnego jej nie jest.

Dziewczyny faktycznie mają luksusy. Przeglądałam pobieżnie cały wątek ale jakoś mi umknęło ,która to Pigwa
 Dziewczyny faktycznie mają luksusy. Przeglądałam pobieżnie cały wątek ale jakoś mi umknęło ,która to Pigwa   Mam w każdym razie nadzieję ,że nic poważnego jej nie jest.
  Mam w każdym razie nadzieję ,że nic poważnego jej nie jest. 

- Bulletproof
- Kontakt: