To już miesiąc jak Tościka nie ma z Nami. Okropnie za nim tęsknimy. To była najukochańsza świnka na świecie, pieszczoch, poczochraniec, był tak bardzo pro ludzki. Brakuje mi jego tuptania, chrumkania i kwiczenia. Tego, że zawsze do nas podchodził, prosił się o mizianie. Na zawsze pozostanie w naszych sercach, przywołując ciepłe wspomnienie. Choć teraz łzy zbierają mi się do oczu jak tylko o nim pomyślę, to wiem, że wiedział, że go kochamy i wiem, że kochał też nas.
Mój malutki... Biegaj wesoło za Tęczowym Mostkiem.
Najukochańszy Tościk 1.08.2017 [*]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Najukochańszy Tościk 1.08.2017 [*]
Dla Tościka
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Niezbyt dobry czas nastał Moja Nalcia też była ukochaną proludzką świneczką... Od jej odejścia minęło już 5 miesięcy a dalej robią mi się mokre oczy jak ją wspominam albo oglądam zdjęcia...
cappuccino trzeba się cieszyć, że było nam dane spędzić ten czas ze swoimi pupilami Wiem, że jest ciężko i tak będzie jeszcze przez dłuższy czas
Trzymaj się
Dla Tościka
cappuccino trzeba się cieszyć, że było nam dane spędzić ten czas ze swoimi pupilami Wiem, że jest ciężko i tak będzie jeszcze przez dłuższy czas
Trzymaj się
Dla Tościka
Boję się już wchodzić na In memoriam, za dużo "znajomych" świneczek odchodzi ostatnio...
Trzymajcie się i wspominajcie ten czas spędzony razem...
Światełko dla Tościka...
Trzymajcie się i wspominajcie ten czas spędzony razem...
Światełko dla Tościka...
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Dla Tościka
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- Fikus.i.Max
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Serdecznie współczuję .
Dla Tościka
Dla Tościka
U mnie: bez świnek
Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś
Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.
Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś
Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.
Nadal strasznie mi ciężko, jak tylko pomyślę o moim maleństwie. Dawał nam tyle szczęścia
Ostatnio byliśmy w Zwierzętarni w Łodzi i rozmawialiśmy z przecudowną Panią dr. Powiedziała, że nic by nie dało się zrobić, bo wyniki sekcji jakie dostaliśmy, świadczyły o tym, że najprawdopodobniej już przyszedł do nas z ropniem w płucach, który się rozsiał.
Pluję sobie w brodę, że nie zabrałam go na badania tak po prostu
Nachosek przy Czesiu doszedł do siebie, ustało drapanie się do krwi, ciągłe kwiczenie. Mam nadzieję, że Tościkowi dobrze tam za TM i że już go nic nie boli.
Dlaczego te kochane zwierzaki tak późno dają nam znać, że coś im dolega?
Ostatnio byliśmy w Zwierzętarni w Łodzi i rozmawialiśmy z przecudowną Panią dr. Powiedziała, że nic by nie dało się zrobić, bo wyniki sekcji jakie dostaliśmy, świadczyły o tym, że najprawdopodobniej już przyszedł do nas z ropniem w płucach, który się rozsiał.
Pluję sobie w brodę, że nie zabrałam go na badania tak po prostu
Nachosek przy Czesiu doszedł do siebie, ustało drapanie się do krwi, ciągłe kwiczenie. Mam nadzieję, że Tościkowi dobrze tam za TM i że już go nic nie boli.
Dlaczego te kochane zwierzaki tak późno dają nam znać, że coś im dolega?
- Siula
- Kontakt:
Wiem co czujesz i jak to boli. I te myśli , że jeszcze coś mogło się zrobić wracają, ale widać tak miało być.Było dane nam cieszyć się nimi,choć krótko , a teraz już zdrowe brykają sobie po zielonych łakach za TM. Szczęśliwe,bo choć bez dużych,to mają ogromne świnkowe stado. A w naszych serca pozostaną na zawsze.
- Siula
- Kontakt: