Światełka za tęczą [*], Radomir i Tusia
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Andzia [*], Zosia i Stefanka

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
mur świński na granicy Stefkowo-Zośkowej

siedzę przed komputerem, czuję że ktoś mnie obserwuje... obracam się, a tam...

debiut kukurydzy był dość udany, niestety Klara swoją porcją wzgardziła i poszła spać do norki

siedzę przed komputerem, czuję że ktoś mnie obserwuje... obracam się, a tam...

debiut kukurydzy był dość udany, niestety Klara swoją porcją wzgardziła i poszła spać do norki

- Chryzantem
- Kontakt:
jutro wyjezdzam na coroczny zjazd gildyjny, Stefan i Zosiek pod opieka mamy na 5 dni... i pewnie znowu bede leczyc biegunke, jak wroce
wszystkie trzy wieprzowiny maja dosyc upalow, ja w samej sukience sie rozplywam a co dopiero one w futrze

wszystkie trzy wieprzowiny maja dosyc upalow, ja w samej sukience sie rozplywam a co dopiero one w futrze

- Chryzantem
- Kontakt:
no i Klara jedzie do weta. drugi raz w życiu.
prawdopodobnie kamień w cewce moczowej... nie mam pojęcia skąd, nigdy nie piszczała przy siusianiu, ani nie było krwi, wczoraj zauważyłam że jej cewka spuchła ale myślałam że to chwilowe, dzisiaj rano patrzę - ropa leci i Klara ucieka z bólu jak chce sikać. nie mam pojęcia co się robi gdy kamień już zszedł do cewki, usuwa operacyjnie? czy raczej próbuje "siłami natury" wydalić? jestem przerażona.
jadę na Tychy, do doktora Szwedy. pierwszy raz, zobaczymy jakie będzie wrażenie.
prawdopodobnie kamień w cewce moczowej... nie mam pojęcia skąd, nigdy nie piszczała przy siusianiu, ani nie było krwi, wczoraj zauważyłam że jej cewka spuchła ale myślałam że to chwilowe, dzisiaj rano patrzę - ropa leci i Klara ucieka z bólu jak chce sikać. nie mam pojęcia co się robi gdy kamień już zszedł do cewki, usuwa operacyjnie? czy raczej próbuje "siłami natury" wydalić? jestem przerażona.
jadę na Tychy, do doktora Szwedy. pierwszy raz, zobaczymy jakie będzie wrażenie.
ojej ale to bolesne musi być dla świnki..
Trzymamy
daj znać jak po wizycie?

- Chryzantem
- Kontakt:
na razie nic nie wiadomo. jutro jadę na RTG, jak się okaże co tam się dzieje to zaczniemy leczenie.
dostała dzisiaj przeciwbólowe i przeciwzapalne, była bardzo grzeczna jak na swój charakterek. dziękuję za kciuki, będą jeszcze potrzebne.
dostała dzisiaj przeciwbólowe i przeciwzapalne, była bardzo grzeczna jak na swój charakterek. dziękuję za kciuki, będą jeszcze potrzebne.