Futrzane stado Paprykarza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Futrzane stado Paprykarza

Post autor: martuś »

Jakby co to mam jeden kartonowy drapak do oddania :szczerbaty: Kiedyś przedstawiciel z ariona przywiózł a mój Frugo zbytnio nie rozumie do czego to służy :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Ja też muszę pojechać w końcu na jakąś łąkę czy coś takiego i jakiejś zieleniny świniom pozrywać :think:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Nie, no przecież ja mam za mało wrażeń. Herkules postanowił sobie polatać z dachu. Jest takim grubasem, że sobie ledwo uchylone okno podniosł i fruuuu niczym motylek. Teść zadzwonił czy nam kotełka czarno-białego nie brakuje jednego. A ja go właśnie szukałam. W sumie to jego i Winnie ale ona się odnalazła śpiąca w szafce pod zlewem w kuchni.
Zaraz pomacałam, posprawdzałam żuchwę, zęby i podniebienie. Teraz muszę go w kuwecie przyfilować. Ma tylko pozdzierane poduszeczki łapek i krwawą plamkę pod noskiem. Ściągnął mech z dachu aż ścieżkę widać. Po jakiego grzyba ja mu pazurki obcinałam? Hmmm wiem, żeby nam z gęby puzzli nie zrobi£ przy czyszczeniu uszu i podawaniu tabletki.
Przy okazji po raz kolejny praca u weta ma swoje plusy. Zawsze można poradę przez telefon uzyskać i zawsze ma się leki przeciwbólowe w domu :D
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Herkules chciał poćwiczyć do "Mam talent" :laugh:
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Herkules chciał się zamienić w batmana? :glowawmur: Twoje zwierzaki lubią dostarczać różnych atrakcji - niekoniecznie tych przyjemnych :roll: Najważniejsze, że nic poważnego się nie stało. Ciekawe czy zapamięta, że okien się nie otwiera :think:
U mnie w domu też cała apteka;) Różne leki, strzykawki, igły, gaziki, bandaże :lol: Kiedyś koleżanka dostrzegła mój "magazyn" i była w dużym szoku, że to wszystko dla zwierząt :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Herkulesie, miej litość, latanie zostaw smokom. :szczerbaty: A, i ptakom. Nietoperzom ewentualnie. Nie opowiadajcie mu o polatuchach.
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Herkulesie drogi nie oglądaj tyle bajek :nono: jesteś :świnka1: a nie batmanem :roll:
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

Anulka1602 pisze:Herkulesie drogi nie oglądaj tyle bajek :nono: jesteś :świnka1: a nie batmanem :roll:
Herkules to kot a nie świnka , ale może faktycznie chciałby zostać batmanem ( batcatem ) 8-)
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Dzięki Gaja za czujność heheh Jakby mi prosiak z dachu spadł to już bym nie miała co zbierać. Inna sprawa jakby tam wlazł :lol:
Herkules rozumu się nie nauczył. Na oknie pierwszy siedzi. Wyleguje się nieszczęśliwy i liże łapki.

Prosiaki zostały dzisiaj potraktowane cążkami. Kąpać ich nie miałam sił i czasu. Ale się nie wymigają.
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

paprykarz pisze:Kąpać ich nie miałam sił i czasu. Ale się nie wymigają.
Wrzuć wszystkie razem do wanny to zobaczysz jak ładnie same się umyją! :laugh:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”