Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
No nie...
Trzymaj się Dzima dzielnie
Nie wiem, czy bym się odważyła na podawanie chemii śwince...dla człowieka to czasem ryzykowne.. Może stadium nie jest zaawansowane i będzie jeszcze dłuższy czas w dobrej formie?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zasięgnęłam trochę opinii i doszłam do wniosku, że nie będę jej męczyć sterydami czy chemią, to nie ma sensu
Obserwuję ją i ważę. Je ładnie, bryka na wybiegu i leżakuje w słońcu na ogrodzie-żyje i niech tak będzie dopóki dobrze się czuje.
Boję się, że w końcu stanę przed nieuniknionym, ale gdybym sprawiła jej ból lub pogorszenie leczeniem to tego też bym sobie nie wybaczyła. Nie chcę patrzeć jak gaśnie w niej życie, więc na razie jest świnią całą sobą.
https://youtu.be/ahCTxoqkyxY
Obserwuję ją i ważę. Je ładnie, bryka na wybiegu i leżakuje w słońcu na ogrodzie-żyje i niech tak będzie dopóki dobrze się czuje.
Boję się, że w końcu stanę przed nieuniknionym, ale gdybym sprawiła jej ból lub pogorszenie leczeniem to tego też bym sobie nie wybaczyła. Nie chcę patrzeć jak gaśnie w niej życie, więc na razie jest świnią całą sobą.
https://youtu.be/ahCTxoqkyxY
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Chocolate Monster
Trudne to wszystko
Teraz dopiero widzę jaką fajną willę mają
(a może już widziałam i zapomniałam? )
Teraz dopiero widzę jaką fajną willę mają
- Dzima
- Kontakt:
I się pośpieszyłam.... Żyleta przez noc "przytyła" prawie 100g!! Waży 1198g!!! To niemożliwe!!! wyłysiała na szyi przez ogromną gulę, jest tak duża że ma ją nawet między przednimi łapkami!! Jestem w szoku! Je i biega z resztą ekipy jakby jej nic nie było. Jutro wet. Muszę się upewnić czy to ją boli czy nie.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Kontakt:
Żyleta
To "przytycie" to pewnie związane z urośnięciem guza
Szkoda, że zwierzaki nie powiedzą czy je coś boli... Po zachowaniu często nie widać, że jest coś nie tak... Trzymajcie się 
To "przytycie" to pewnie związane z urośnięciem guza
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Tak sobie zawsze myślałam,że też nie chciałabym męczyć zwierzaków jakimś bardzo inwazyjnym leczeniem. Chcemy je ratować za wszelką cenę, dla siebie, a trzeba myśleć przecież o ich komforcie życia. Mocno trzymam za jak najdłuższe życie Żylety w dobrej formie

- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
- martuś
- Kontakt:
Dzima jak po wizycie? Martwimy się...
Jak Nutka była sparaliżowana to też obiecałam sobie, że jeśli zobaczę, że się męczy i przestanie walczyć to nie będę jej przedłużała męki za wszelką cenę...
Jak Nutka była sparaliżowana to też obiecałam sobie, że jeśli zobaczę, że się męczy i przestanie walczyć to nie będę jej przedłużała męki za wszelką cenę...
- Dzima
- Kontakt:
Jesteśmy w komplecie
Martuś, gdyby Żyleta była niejedząca i apatyczna to decyzja byłaby łatwiejsza, bo widziałabym jej niemoc i cierpienie....
Ona je i jest aktywna, krzyczy o żarcie domagając się dokładki. Waży 1318g....albo raczej tak "spuchła".
Zaczyna charczeć, bo obrzęk na węzłach utrudnia jej oddychanie. Dostaje antybiotyk, probiotyk i dostała steryd.
Nie potrafiłam pozwolić jej odejść kiedy ma taką wolę życia....nie teraz
Martuś, gdyby Żyleta była niejedząca i apatyczna to decyzja byłaby łatwiejsza, bo widziałabym jej niemoc i cierpienie....
Ona je i jest aktywna, krzyczy o żarcie domagając się dokładki. Waży 1318g....albo raczej tak "spuchła".
Zaczyna charczeć, bo obrzęk na węzłach utrudnia jej oddychanie. Dostaje antybiotyk, probiotyk i dostała steryd.
Nie potrafiłam pozwolić jej odejść kiedy ma taką wolę życia....nie teraz
Pyrka
Za TM
Za TM