Ale ja uwazam film za dobry. Moze dlatego, ze nigdy nie porownywalam tego filmu z ksiazka, traktowalam go jako zupelnie inny film z paroma podobnymi elementami. Trzeba zmienic troche perspektywe, a wtedy mozna ten film uznac za bardzo fajny

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Tak sobie mysle ze watek o filmach by sie przydal. To temat rzekaJack Daniel's pisze:Zależy co rozumiemy pod pojęciem "krwawa papka"Bo może kilka takowych wyróżnić, przynajmniej ja rozróżniam.
Ja tez czytalam Harrego Pottera, bardzo fajna ksiazka. Kiedys jak to byla nowosc znajoma z biblioteki dala mi do przetestowania bo nie wiedziala czy to zamawiac. Nie miala pojecia ze to taki hicior bedziecsm-101 pisze:Ja tam teraz czytam 2 część Harrego Pottera. Książa i dla młodszych i dla starszych. Jak dla mnie arcydzieło.
PS. Jak ktoś ma to niech się pochwali profilem na lubimy czytać. Może wyparzę jakieś ciekawe książki. Oto mój profil: http://lubimyczytac.pl/profil/306642/csm-101
Czytalam 2 ksiazki tego pana i szczerze mowiac nie przekonal mnie. Chcialam przeczytac zeby wyrobic sobie jakies zdanie, bo sa rozne opinie. Czytalam Alchemika, Weronika postanawia umrzeci 11 minut jeszcze czytalam ale mnie znudzila i nie przeczytalam do konca. Weronika postanawia umrzec nawet byla ok, nawet ciekawa ale Alchemik mnie zmeczylKoniraka pisze:ja bardzo lubię czytac książki Paolo Coelho przeczytałam już prawie wszystkie:)