Mole książkowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Mole książkowe
Czy są na forum osoby lubiące rozłożyć się na kanapie z dobrą książką i kubkiem herbaty? Co lubicie czytać? Co obecnie czytacie?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Mole książkowe
u nas w domu czyta się duuuużo książek. Uwielbiamy z MM przed snem poczytac sobie. On wszelkie sf, fantstyka itp
ja najbardziej horrory. Moi ulubieni autorzy horrorów to Darda, Masterton i Koontz.
Teraz czytam opowiadania Mastertona.
ja najbardziej horrory. Moi ulubieni autorzy horrorów to Darda, Masterton i Koontz.
Teraz czytam opowiadania Mastertona.
axxk a co z Mastertona lubisz? Mi bardzo poszedł Rytuał, choć mogłoby być trochę bardziej krwiste. A Z fantasy uwielbiam Grę o Tron.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Ja bardzo lubię czytać ale trudno mi zdefiniować co konkretnie - lubię polską fantastykę i literaturę pozytywizmu i romantyzmu. Aktualnie jestem w trakcie ponownego czytania "Kłamcy".
Panna Fiu Fiu skoro polskie fantasy to pewnie wiedźmin przeczytany? Mi się wszystkie 3 zbiory opowiadań podobały ale powieści juz nie bardzo. Po pierwszej się poddałem. Niby klimat bardzo fajny ale akcja się ciągnie jak...
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Do Wiedźmina się przymierzam, jednak jakoś nie potrafię się przekonać po tym jak przeczytałam opis z tyłu pierwszej z książek sagi. Po prostu mnie to nie przekonało, aktualnie gram w Wiedźmina. Może mnie klimat przyciągnie i przeczytam...
Zacznij od opowiadań. Myślę, że się nie rozczarujesz. Ja jestem wybredny jeżeli chodzi o książki. Powieści o wiedźminie jak dla mnie trzymają klimat ale za wolno akcja a się toczy zdecydowanie.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Powieści historyczne, cykl o wojnie Dwóch Róż i o dynastii Tudorów autorstwa P. Gregory,horrory Kinga i Mastertona (dawno czytane), Anna Rice, fantastyka i polska i zagraniczna, i to co mi w ręce wpadnie, a słyszałam że dobre... Lubię czytać, choć ostatnio nie mam na to nastroju... Nie mogę się skupić,,,