Każda z tych roślin jest zupełnie różna i różne ma też zapachy, ale opisać zapachu nie potrafię
 Każda z tych roślin jest zupełnie różna i różne ma też zapachy, ale opisać zapachu nie potrafię  Natomiast nawet gdybyś się pomyliła, to nic, bo one wszystkie są jadalne
 Natomiast nawet gdybyś się pomyliła, to nic, bo one wszystkie są jadalne 
Moderator: pastuszek
 Każda z tych roślin jest zupełnie różna i różne ma też zapachy, ale opisać zapachu nie potrafię
 Każda z tych roślin jest zupełnie różna i różne ma też zapachy, ale opisać zapachu nie potrafię  Natomiast nawet gdybyś się pomyliła, to nic, bo one wszystkie są jadalne
 Natomiast nawet gdybyś się pomyliła, to nic, bo one wszystkie są jadalne 
 listki
 listki 
Bo znowu pomylę?Chocolate Monster pisze:Uważaj na pokrzywy

Dzięki wiesz
 Dzięki wiesz  
 -regularnie jeździ na działkę tylko zamiast na grilla i piwko to po trawke itp.,dla rozczochrańców
 -regularnie jeździ na działkę tylko zamiast na grilla i piwko to po trawke itp.,dla rozczochrańców 

) polubiła moje dziewczyny! Może nie do takiego stopnia, żeby je dotknąć, ale u siebie na działce pod Olsztynem zbiera dla nich wszystko! Liście malin, porzeczek, koniczynę, pokrzywę, mniszki, babki, różności i wszystko to zajmuje jej cały strych
 ) polubiła moje dziewczyny! Może nie do takiego stopnia, żeby je dotknąć, ale u siebie na działce pod Olsztynem zbiera dla nich wszystko! Liście malin, porzeczek, koniczynę, pokrzywę, mniszki, babki, różności i wszystko to zajmuje jej cały strych   Jestem dumna. Będę musiała niedługo pojechać odebrać te prezenty dla świnek, ale boję się że nie mam gdzie tego upchnąć
 Jestem dumna. Będę musiała niedługo pojechać odebrać te prezenty dla świnek, ale boję się że nie mam gdzie tego upchnąć