Czesio- ekspert od kontenerów w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Re: Czesio- ekspert od kontenerów / wstrzymana [T-ń]

Post autor: Prosiak Srosiak »

Halo halo Czesławie co u Ciebie słychać???
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
PiDzi
Miejscowość: Świętochłowice
Kontakt:

Post autor: PiDzi »

No, wątek dosyć głośny. Co z tym prosiem?
Bitterend666

Post autor: Bitterend666 »

Wzięłabym skarba, bo myślę o kolejnej adopcji ale mam dwie dziewczyny, więc odpada niestety..
PiDzi
Kontakt:

A ja podbiję temat, co u bidy? Przy okazji, jak kto chce prosieńka na tym etapie leczenia, to kamień z serca. Sam bym go przygarnął, gdyby nie fakt, że wzięliśmy właśnie inną bidę.
Zastanawia Was czasami, kim trzeba być, żeby tak potraktować niewinne i bezbronne zwierzątko?
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Niestety trochę zaniedbałam wątek, ale nie Czesia :) bo znalazł kochającą Dużą i już jest w nowym domku, za czas jakiś Duża będzie próbować go połączyć ze swoim stadem :fingerscrossed:
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Czesio- ekspert od kontenerów w DS

Post autor: sosnowa »

:jupi:
PiDzi
Kontakt:

Matko! Co za wiadomość! Domagam się kilku słów adoptującej osoby! Chętnie poznam tak zacnego człeka!
G_R_A_T_U_L_A_C_J_E!
:shakehands:
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Post autor: Prosiak Srosiak »

Fantastycznie :jupi: Czekamy na wieści jak ma się Czesław :buzki:
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
mille

Post autor: mille »

Czes ma się dobrze ,to moje małe Słoneczko ,dziś byliśmy u Naszej prowadzącej dr Judyty i miał wykonane rtg ,problem dotyczy głównie stawów kolanowych (wyglada to na etiologie -zmiazdzenie ,i to jakiś czas temu ..)wstępnie mam pokazane w jaki sposób mam z Nim ćwiczyć mm obreczy miednicy póki co bioderka w całkiem dobrej formie ,podo mniejsze a i Czes dziś koniecznie chciał zostawić próbkę moczu ;) było strzelanie siuskami w fartuch rtg Dużej m.in i ..uwaga umie dawać buziaki ;) jest bardzo kontaktowy i pro ludzki ,póki co czeka mnie /nas jeszcze znalezienie dobrego gab fizjoterapii mam namiar na fizjopet na Osowej ale wydaje mi się ze bliżej naszego mc zamieszkania tez jest gab fizjo ,łączenie na razie odroczone w czasie ale też ..zważywszy że oprócz Czesia jest jeszcze 6 Panow w duetach to mam pewne pole manewru ;) najprawdopodobniej trafi do Nepii I Nika (Nikos tez Spśm ) pozdrawiamy wszystkich zainteresowanych wątkiem Czesia ,Duża ,Czes, Felis ,Elmisiu ,Sajko,Perus ,Nepiis i Nik ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”