Pinki, Ivy, Eris, Freya, Hag, Sarcia, Lilo, Tsunami i mała
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Pulpetta[*], Pinkie, Maggie, Ivy, Eris, Lilo i Freya <3
Jak będziesz w Wawie to zapraszamy
Łysoli jest 5, same zacne damy
I jeden kudłaty spasiony knur w roli bodyguarda, ukochany syneczek mojej córy, wypatrzony jako maniuni śliczniuni kręcony baranek i wypłakany. Teraz to co najwyżej starego tłustego barana przypomina
Natomiast piglety kraść się pewnie nie pozwolą, będą się darły jak kury wynoszone przez lisa z kurnika, do tego rodzone potomstwo by mi się zapłakało rzewnymi łzami, bo przecież każda bez wyjątku jest kochańsza od tej drugiej...
-
smash_lady
W Warszawie będę w sierpniu. Papaya ma mieć echo serca
U mnie tak ryjka wydziera Pinia XD Matko bosko czasami mam ochotę ją udusić XD Mąż jak wstaje rano do pracy, to siedzą dziady cicho. A jak wyjdzie do kuchni wypić kawę to sześć świń we wrzask XD
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Święte słowa! Też wyznaję tę zasadę (i to w stosunku do wszystkich moich zwierzów).lunorek pisze:bo przecież każda bez wyjątku jest kochańsza od tej drugiej...
- lunorek
- Kontakt:
Myślę, że też będziemy w tym czasie w domu, też zresztą echo w sierpniu kolejne robimy u naszejW Warszawie będę w sierpniu.
Pulpecjo, oj tak... Naszło nas któregoś dnia z nudów na debatę w stylu co by było, gdyby nie daj Boże ze względu np. na sytuację życiową trzeba było którąś świnię/świnie oddać... Myśleliśmy głośno i myśleliśmy i nikt nie potrafił wytypować tej jednej jedynej "do oddania"... Każda jest zupełnie inna, każda ma inny charakter i każda jest straszliwie kochana. Rozpaczalibyśmy po każdej z nich...
- lunorek
- Kontakt:
Hej, to ja, Freycia
Pozdrawiam wszystkich naszych wątkozaglądaczy :* Skończyłam 2 miesiące i trochę mi się urosło

I jeszcze coś Wam powiem: jestem śliczna, zgrabna, mięciutka, cieplutka i mam aksamitną skórkę jak brzoskwinka... No i jestem bardzo grzeczną dziewczynką, nie to co te 4ry pierdoły. Mama mówi, że jej nie słuchały i poszły sobie na grzyby. Wyglądają teraz jak małe zombie, haha. i mama musi je smarować, a one wszystkie nie słuchają i uciekają... A najszybciej biegnie i najgłośniej tupie oczywiście Ivy
Największa i najgrubsza z nas wszystkich, a tak się boi 

I jeszcze coś Wam powiem: jestem śliczna, zgrabna, mięciutka, cieplutka i mam aksamitną skórkę jak brzoskwinka... No i jestem bardzo grzeczną dziewczynką, nie to co te 4ry pierdoły. Mama mówi, że jej nie słuchały i poszły sobie na grzyby. Wyglądają teraz jak małe zombie, haha. i mama musi je smarować, a one wszystkie nie słuchają i uciekają... A najszybciej biegnie i najgłośniej tupie oczywiście Ivy
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
...jest cudowna, aż by się chciało dotknąć!
- lunorek
- Kontakt:
Dziękujemy...jest cudowna, aż by się chciało dotknąć!
Oj tak, nasza Freycia to prawdziwy zadatek na etatowego miziaka

A już prym w miziakowaniu (o dziwo) ostatnio wiedzie nasza groźna Maggie

Dzisiaj za to wprowadzili się do nas tacy oto przystojni dwaj młodzi panowie labkowie, którzy będą intensywnie poszukiwać kochającego domku. Jeden bardziej urokliwy od drugiego, no spójrzcie sami

Maluchy mają 13 tygodni i widać, że są bardzo zżyci ze sobą. Dopiero dzisiaj, patrząc na nich i trzymając ich na rękach, zdałam sobie sprawę z tego jacy oni są maleńcy... Freyka ma równo 11 tyg, wiec jest o pół miesiąca od nich młodsza, a wydaje się być przynajmniej 1/3 większa i cięższa, mimo, że to baba... Ale nie martwcie się chłopaki, już ciocia Was podkarmi
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Lunorek jeszcze raz wielkie dzięki za to , ze zgodziłas się być ich dt
Rób foty i jutro zakładamy wątek, wrzucamy do adopcji. Nie ma co czekac, trzeba działac.
Twoje dziewczyny mnie rozczulają
Moja żadna tak się nie wykłada 
Twoje dziewczyny mnie rozczulają
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- lunorek
- Kontakt:
Spokojnie, jutro obfocimy kawalerów jeśli tylko na to pozwolą
Panowie dziarsko biegają po klatce, spali sobie przez ostatnią godzinkę pod polarowym kocykiem, aktualnie trwają w ich wykonaniu dość głośne klatkowe debaty nad słusznością zastosowania polaru jako namiotoschronu. Przed chwilą, skuszeni głośnym soczystym chrupaniem dochodzącym z kojca i klatki obok, postanowili wysunąć łby i szybkim ruchem zaciągnąć do namiotu podsunięte im kawałki jabłka, wśród wyraźnych obaw w stylu "utną nam łby czy nie utną???". Popcornująca przed chwilą Maggie, której to zebrało się na dzikie harce, wrzaski i klatkowe gonitwy, wpędziła ich w niemałe zdumienie 
Update: Biszkopt ma fajny, wbudowany pod futrem guziczek
Jak naciśniesz miziając nocną porą to od razu giczały wyciąga. Chyba się w 5 minut dogadaliśmy

Biszkopt vel Władko życzy dobrej nocy wszystkim
Update: Biszkopt ma fajny, wbudowany pod futrem guziczek

Biszkopt vel Władko życzy dobrej nocy wszystkim
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
no lunorek jesteś niesamowita
tak laby się nie zachowują 
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-