Tofik chorować nie wolno
Twoje stadko po prostu już dba o Twoje przyszłe dzieci i Cię hartuje
Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Futrzane stado Paprykarza
teraz to ja stado mam znacznie mniejsze niż kiedyśWera pisze:Masz stado,że ho ho. Moja mama jakby to zobaczyła zawału by dostała.
Jutro po pracy zabieram psy w ich ulubione miejsce czyli do weta Toffi będzie roztaczał wdzięk i urok osobisty a Rudi będzie siedział na wadze non stop wyłudzając smakołyki. Oczywiście pokazują wtedy wszystkie sztuczki świata i to bez komendy.
Toffi grzecznie bierze leki. Mało tego on nawet nie wie, że je bierze heheheh Wchłania tabletki zanim na nie spojrzy. Nie piszczy już przy skakaniu. I oczywiście wariuje teraz z kulką ze skarpet TŻa
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Twoje psy są niesamowite Z nimi nie można się nudzić Toffi to chyba się cieszy, że dostaje tabletki
Jakbyś zgadła. Lekoman i hipochondryk jakich mało. Dzisiaj idziemy do pani Ani na kontrolę.
Ale żeby nie było za spokojnie to Mafia (szczurka) ma znowu guza Poprzedni był wycinany 1,5 miesiąca temu Już nie mam sił. Na jutro jesteśmy umówieni w Vetmedicu na 11.20.
Ale żeby nie było za spokojnie to Mafia (szczurka) ma znowu guza Poprzedni był wycinany 1,5 miesiąca temu Już nie mam sił. Na jutro jesteśmy umówieni w Vetmedicu na 11.20.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Eh trzymajcie się Jak Toffi po kontroli? Wszystko już ok z ogonkiem?
Nie miałam wczoraj jak napisać bo komputer mi się zbuntował. Byliśmy na kontroli. Wszystko ok. Pani Ania mówiła, ze chyba go boli bo się trzęsie i jest niespokojny jak go dotyka. Ale jak ja go dotykałam to cisza. Kiedy wetka wyjęła przysmaki to Toffi prawie piruety w powietrzu robił, czyli zdrowy.
W drodze do weta oczywiście Toffi nie odpuścił zakupów. Dostał w zęby "zwierzęcy" portfel i poszedł do sklepu. My z Rudolfem za nim. Miny pani i pana w sklepie - bezcenne. Nabijali się z niego: "Mały masz rozmienić stówę", "tylko nie wyskocz ze stówy bo nie będę miała jak wydać" Taki niby chory a prawie na ladę wskoczył.
Dzisiaj Artur zawiózł szczurkę na wycięcie guza. Wieczorem mam dzwonić i po nią jechać. Boję się
Znalazłam jakieś stare fotki Część była na starym forum już.
Nowy okaz świnki
Rudolf - krótko po przygarnięciu go. Jaki był szczuplutki :0
Rudi na ognisku świnkomaniaków
Uploaded with ImageShack.us
W drodze do weta oczywiście Toffi nie odpuścił zakupów. Dostał w zęby "zwierzęcy" portfel i poszedł do sklepu. My z Rudolfem za nim. Miny pani i pana w sklepie - bezcenne. Nabijali się z niego: "Mały masz rozmienić stówę", "tylko nie wyskocz ze stówy bo nie będę miała jak wydać" Taki niby chory a prawie na ladę wskoczył.
Dzisiaj Artur zawiózł szczurkę na wycięcie guza. Wieczorem mam dzwonić i po nią jechać. Boję się
Znalazłam jakieś stare fotki Część była na starym forum już.
Nowy okaz świnki
Rudolf - krótko po przygarnięciu go. Jaki był szczuplutki :0
Rudi na ognisku świnkomaniaków
Uploaded with ImageShack.us
Szkoda, że nie uwieczniłaś widoku Toffika z portfelem w sznupce
Uwielbiam Twoje stadko
Uwielbiam Twoje stadko
Laraine - jak się baterię naładują to Toffi potrzyma portfel specjalnie dla Ciebie hehehe Ciekawe ile mnie to będzie kosztowało :0 Toffi jest najlepszy. Lata po sklepie dopóki nie przyjdzie czas, żeby płacić bo portfela nie chce oddać.
Toffi pasterz
"Spadaj już w tym aparatem"
"Patrzcie jaki jestem piękny w dziecięcym kaftaniku"
Teraz prosiaki. Niektóre świnki są już za TM
Izaura
Stefania i świnka Milky Monster
Ogólna demolka w łazience
Toffi pasterz
"Spadaj już w tym aparatem"
"Patrzcie jaki jestem piękny w dziecięcym kaftaniku"
Teraz prosiaki. Niektóre świnki są już za TM
Izaura
Stefania i świnka Milky Monster
Ogólna demolka w łazience
Ooo dziękuję haha Toffik jest wspaniały brakuje mi strasznie psa w domu
Ale świniaki mają wyżerkę
Ale świniaki mają wyżerkę
Tofi w kaftaniku
A ma jeszcze komin, który mu w pociągu zrobiłam? Trzeba mu getry dorobić do kompletu
A ma jeszcze komin, który mu w pociągu zrobiłam? Trzeba mu getry dorobić do kompletu