Trio pięknych dam [Bydgoszcz]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Gloria i Greta - zniewalające urokiem [Bydgoszcz]

Post autor: Iza »

Buu, złe wieści :( Grethen nie uporała się do końca z bakterią w drogach oddechowych, więc wchodzimy z silniejszym antybiotykiem :( Glorcia dobrze znosi leczenie, niedługo kontrola.
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Re: Trio pięknych dam [Bydgoszcz]

Greta ma się już dobrze, w końcu uporaliśmy się z bakterią. Gloria bardzo dobrze reaguje na euthyrox (na tarczycę) i ma się dobrze. A jakiś czas temu...do stada dołączyła Zoja. Dziewczynki obdarzyły ją ogromną miłością. Są zgrane tak jakby od zawsze były razem. Charaktery dobrane idealnie. W związku z tym szukamy domu nie dla dwóch, a dla trzech pięknych dam. :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

:love: :fingerscrossed:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Prześliczne damy :love: Za domek :fingerscrossed:
Ps.Na ostatnim zdjęciu legowisko z pepco? :102:
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Pepco :) Na początku żadna nie była zainteresowana, ale od pierwszego zasikania (pachnie teraz przyjaźnie :P ) wszystkie uwielbiają. Jest dla nich bardzo wygodne, śpią w przeróżnych pozycjach.
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

Trzymam kciuki za całe trio :)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2017, 14:22 przez AnitaEwelina, łącznie zmieniany 1 raz.
izek_94

Post autor: izek_94 »

Jak w czerwcu dziewczyny będą dostępne, to ja będę bardziej niż bardzo zainteresowana, żeby zapewnić im stały domek i opiekę. Na początku czerwca kupuję klatkę 120, do tego mam klatkę po poprzednim prosiaczku, który niestety przegrał walkę z infekcją :( Więc miejsca nie będzie im brakowało, a i w razie jakichś zaraźliwych komplikacji zdrowotnych będzie można je rozdzielić. Więc czekam, jeśli nikt nie będzie zainteresowany dziewczynkami, to bardzo chętnie bym je przygarnęła. Jedyny problem jaki może nastąpić to transport, bo to aż 250 km, ale w razie czego, jeśli nie będzie innych opcji, to przyjadę po nie osobiście :) Jestem w stanie zapewnić im duuuużo miłości, uwagi i przytulasków oraz (w razie potrzeby) opiekę weterynaryjną (w promieniu 50 km mam dwie lecznice polecane przez SPŚM - w Olsztynie i w Mrągowie) :)
Pozdrawiam i czekam póki co, nie chcę świnek "rezerwować", bo jeśli znajdzie się ktoś, kto szybciej niż ja będzie w stanie im zapewnić dom stały, tym lepiej będzie dla tych uroczych stworzonek :)
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Wysłałam Pani wiadomość, proszę o kontakt
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Mamy rezerwację :jupi: :yahoo:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Marta Palacz-Wróbel

Re: Trio pięknych dam [Bydgoszcz] wstępna rezerwacja

Post autor: Marta Palacz-Wróbel »

Witam,
czy rezerwacja tych świneczek jest potwierdzona? Są przepiękne. Poszukuję takich maluszków.
Wybieram się nad morze 11 czerwca. Mogłabym je odebrać. Mieszkam w kamienicy z ogrodem.
Świnki miałyby swój pokoik-oranżerię.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”