Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Gliwickie stado :)

Post autor: Asita »

Nie, Mietek broi po swojemu, nawet jak straszliwie mu burknie tak z grubej rury.
Ja bym zbadała dogłębnie jeszcze sprawę korzeni zębowych - może ma jakiś ból wewn i źle gryzie jedzenie a przez to źle mu się trawi. Na odbudowę włosków w jelitach (jeśli to to) to dr Judyta poleca L glutaminę. Na dłuższe podawanie. Jak coś jeszcze wymyślę, to będę pisać. A pogadaj z wetem o moich myślach, może też coś powiąże.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Jasne, dziękuję Asiu za Twoje zaangażowanie.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Czuję się zdradzona. Jak to Fisia nie przyjedzie na majówkę :sadness:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Cynthia pisze:Czuję się zdradzona. Jak to Fisia nie przyjedzie na majówkę :sadness:
I już się wszystko wydało.. Ty się do Fiśki sama pofatyguj na majówkę :P lepszy hotel z ogrodem wybrała, nie ma się co dziwić :lol:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Cynthia pisze:Czuję się zdradzona. Jak to Fisia nie przyjedzie na majówkę :sadness:
Ja nie wiem kto to się wygadał, myślałam że uda mi się to utrzymać w tajemnicy :lol:
A tak zupełnie serio to jedziemy w kierunku na Rzeszów, więc Jaworzno mamy prawie, że po drodze; do Kęt to jednak specjalną wycieczkę trzeba zorganizować. Jeśli pojedziemy na wakacje to na pewno dostaniesz moje szurnięte stado pod opiekę. Poza tym sorry, ale sama ostatnio powiedziałaś, że Ty Cwaniaka nie chcesz, Ola jeszcze go nie zna to się zgodziła :laugh:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Anula pisze:
Ja nie wiem kto to się wygadał, myślałam że uda mi się to utrzymać w tajemnicy :lol:
A tak zupełnie serio to jedziemy w kierunku na Rzeszów, więc Jaworzno mamy prawie, że po drodze; do Kęt to jednak specjalną wycieczkę trzeba zorganizować. Jeśli pojedziemy na wakacje to na pewno dostaniesz moje szurnięte stado pod opiekę. Poza tym sorry, ale sama ostatnio powiedziałaś, że Ty Cwaniaka nie chcesz, Ola jeszcze go nie zna to się zgodziła :laugh:
No ja się wyglądałam a kto by inny :ups:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

anmitsu pisze:
Anula pisze:
No ja się wyglądałam a kto by inny :ups:
Cwaniaka daj Oli ja biorę Fiśka i Pandę :D
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

No wiesz co, jak możesz propagować rozdzielanie stada :laugh:
Biedny Cwaniak. Nie dość, że z tłustym okiem wygląda jakby je miał wiecznie podbite; że od ponad miesiąca nie je warzyw, że ciągle wszyscy narzekają, że jemu się gęba nie zamyka; że pani mu wiecznie w tyłku grzebie; że został pozbawiony jaj a i tak żadna mu nie chce dać; to jeszcze do tego jest tak mało poważany na internertach :laugh:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

:rotfl:
dominika45

Post autor: dominika45 »

Współczujemy ;) ale, my GO LUBIMY!!! :buzki: