Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.], Miecio i Homer
Jeśli reklamacja okaże się zasadna to powinni Ci oddać za koszt wysyłki. Mnie pod tym względem Hipcio właśnie zraził do siebie. Napisałam kiedy do nich, że paczka była źle zapakowana i towary ułożone nieodpowiednio przez co drewniany tunel przebił worek od żwirku i prawie cały żwirek miałam wysypany. Do dziś nawet nie dostałam odpowiedzi a minęło kilka miesięcy. Teraz robię tak zakupy tylko jeśli naprawdę muszę i nie ma tego Super Świstak.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja też miałam akcje z hipciem. Raz dostałam swoje towary plus zamówienie kogoś innego... Więc później kurier musiał do mnie przyjeżdżać po odbiór. Drugim razem zamiast beaphara dla świnek przysłali dla szynszyli. Oczywiście później wymienili ale to dla mnie problem bo na drugi dzień znowu ktoś musi być w domu żeby oddać paczkę kurierowi
Nigdy nie płaciłam drugi raz za kuriera i zawsze jak miałam problem to dzwoniłam - wtedy szybko można załatwić sprawę.
Ja teraz jak coś to zamawiam w świstaku.
Ja teraz jak coś to zamawiam w świstaku.
-
katiusha
O kurka, to mnie zniechęcacie.. Jak do tej pory z Hipciem nie miałam problemów. Domawiam tam, czego u Moni nie ma. Aczkolwiek ostanio wszystkie karmy od Moni zamówiłam, tylko Cat's Best 40l+ neutralizatory na All wzięłam..
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No ja w hipciu zamawiam już tylko siano węgrowskie i zioła hipcia (kukurydza, owies i właśnie topinambur... bo były zawsze super) a resztę już w świstaku, bo tam najtaniej. Tylko czasem czegoś brakuje, ale wtedy np warzywa suszone zamawiam z niezłego ziółka bezpośrednio. Zamawiam tylko tam, gdzie można na paczkomat. Kiedyś jeszcze zamawiałam w świat4łap, ale tam i drożej i nie ma paczkomatu, ale duży wybór i nie ma braków. Zobaczymy. Najwyżej zrezygnuję zupełnie z hipcia, bo tam nie ma wielu produktów, które mi są potrzebne. Tylko te zioła fajne mają, ale teraz to się zraziłam. Najwyżej świniaki obejdą się. Topinambur w dużej ilości zasadzony u dziadka, mam nadzieję, że obrodzi
Byłam dziś u chłopaków, nystatyna zapodana, na razie nie jest dobra, ale może Żur się przekona...ma dostawać 10 dni... A pani w aptece bardzo się spodobało imię Żurka
Swoją drogą nawet nie wiedziałam, że na receptach pisze się imię zwierzaka, a tu proszę. Do kulki żurkowej dodajemy teraz jeszcze mieloną marchewkę i pasternak, Żurek bardzo w tym gustuje. Oczywiście poszłyśmy też z mamą w ten ziąb i deszcz po trawę i zbiory już są coraz konkretniejsze, nawet pozostałości zasuszamy 
Byłam dziś u chłopaków, nystatyna zapodana, na razie nie jest dobra, ale może Żur się przekona...ma dostawać 10 dni... A pani w aptece bardzo się spodobało imię Żurka
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
dominika45
Nie straszcie mnie - ja tez zamawiam w Hipciu - gdy czegoś nie ma w Świstaku.. ja w dodatku zamawiam - gdy już mam bardzo mało wszystkiego - wiec gdyby była taka sytuacja to nie fajnie ... 
- Asita
- Kontakt:
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Asita, szalejesz z tymi bratkami
ja czekam na cieplejsze dni i niecierpki. Póki co na parapecie mam fioletowo od fiołków
Przed czym Homer się tak chowa? Nieśmiały taki od maleńkości? 
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- Asita
- Kontakt:
Tak się kończą czasem jego wygibasy, jak sobie podjeKropcia pisze:Przed czym Homer się tak chowa? Nieśmiały taki od maleńkości?
Fiołki też zapewne śliczne
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Homer chyba bierze przykład ze świnek z tym chowaniem się za poduszkę
A odnośnie Hipcia dołożę swoje, bo też ostatnio się zraziłam mimo, że kiedyś często u nich zamawiałam. Zamówienie (i od razu zapłatę) zrobiłam w środę, a oni do mnie dzwonią bodajże w poniedziałek, że nie mają głównej rzeczy na której mi zależy i niewiadomo kiedy będzie. Nawet słowa przepraszam...wkurzyłam się bo mi zależało na czasie...zamówiłam w Świstaku i przyszło dzien, dwa później jak zwykle ekspresowo. Problem tylko w tym, że nie zawsze wszystko jest w jednym czasie dostępne...
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Słodki Homer
I jakie ładne bratki
I jakie ładne bratki
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis