Grobelka i cała rodzina w DS [Jaworzno]
Moderator: silje
-
Panna Bagins
Re: Grobelka- Urodziła 5 maluszków! wstrzymana [Jaworzno]
CUDOWNE
Są nieziemscy i wyrośli niesamowicie, zdjęcia pokazują te 3 tygodnie
Grobelka też nieziemsko wygląda 
-
anmitsu
A nie udało nam się spotkać bo każdy coś miał i drugie podejście we wtorek. A ja remont robię w pokoju "swinkowym" na piętrze, więc stado wysiedliło się do innych pokoi. Czerniak urzęduje u mnie, Skrzaty i Czesio u taty- oczywiście sam sobie ich wybrałPulpecja pisze:Oj prawda, prawda. A najpiękniejsza GrobelkaMiłasia pisze:Jakie pluszaki prześliczne, aż szkoda, że tylko jeden Teplup (zwany też przeze mnie Tulipankiem) jest do niej podobny.
A co z wizytą Justynuszka i wielkim łączeniem? Bo chyba faza Księżyca sprzyjająca jest? Tak przynajmniej wieść niesie po forum.
Tulipanek
A teraz waga w dniu 25
Aisi 276g +10g
Elcarimi 283g +9g
Aiset 212g +8g
Teplup 261g +11g
Wolf 305g +9g
Groby nie ważyłam, dałam jej już święty spokój
-
anmitsu
Wszyscy przybrali dzisiaj około 10g i więcej. Teplup już 280g
Dokładniej uzupełnię jutro bo dziś cały dzień rozkręcałam meble i wyniosiłam je z piętra na zewnątrz... a Tulipanek zrobił mi pobudkę o 7 rano. Padam. 
-
wilczurka
ledwie co się urodziły a już budzą większych sąsiadów 
-
anmitsu
Moi drodzy!
Grobelka i reszta mają się dobrze, ale nie o nich dzisiaj będzie
Akcja transportowa Gilberta- oddaj głos na Włodzimierza!
Dzisiaj przy szybkim transporcie Gilberta do lecznicy pomogła mi przemiła para studentów z mojej uczelni- Olga i Michał. Zgodzili się przełożyć swoje plany, żeby od 8 rano do 13 towarzyszyć Gilbercikowi. Musiałam rano odrobić zajęcia, a nie chciałam opóźniać podróży wracaniem się z Katowic do Jaworzna po świnkę i Olga zgłosiła się, że pomoże i przygarnie Gilberta : )
Bardzo, bardzo im dziękuję !
Dzięki temu szybko i bez stania w korkach dojechaliśmy do lecznicy w Bielsku.
Zapytałam jak mogę się odwdzięczyć i jest sposób. Możemy wesprzeć Michała w jego muzycznej ścieżce, oddając na niego głos w Jarocińskich Rytmach Młodych http://rytmy.jarocinfestiwal.pl/#/voting ---------------> klikamy Włodzimierz
Dzięki temu wystąpi na Festiwalu w Jarocinie, spełni swoje marzenie, a my przy okazji posłuchamy dobrej muzyki
Jest nas na forum tak dużo, że chociaż w małym procencie będę mogła z Gilbertem odwdzięczyć się im za pomoc, którą nam okazali pomimo, że nie są świnkowi.
Grobelka i reszta mają się dobrze, ale nie o nich dzisiaj będzie
Akcja transportowa Gilberta- oddaj głos na Włodzimierza!
Dzisiaj przy szybkim transporcie Gilberta do lecznicy pomogła mi przemiła para studentów z mojej uczelni- Olga i Michał. Zgodzili się przełożyć swoje plany, żeby od 8 rano do 13 towarzyszyć Gilbercikowi. Musiałam rano odrobić zajęcia, a nie chciałam opóźniać podróży wracaniem się z Katowic do Jaworzna po świnkę i Olga zgłosiła się, że pomoże i przygarnie Gilberta : )
Bardzo, bardzo im dziękuję !
Zapytałam jak mogę się odwdzięczyć i jest sposób. Możemy wesprzeć Michała w jego muzycznej ścieżce, oddając na niego głos w Jarocińskich Rytmach Młodych http://rytmy.jarocinfestiwal.pl/#/voting ---------------> klikamy Włodzimierz
Dzięki temu wystąpi na Festiwalu w Jarocinie, spełni swoje marzenie, a my przy okazji posłuchamy dobrej muzyki
Jest nas na forum tak dużo, że chociaż w małym procencie będę mogła z Gilbertem odwdzięczyć się im za pomoc, którą nam okazali pomimo, że nie są świnkowi.
-
Oliwiera
- Miejscowość: Radom
- Kontakt:
Witam ma Pani jeszcze dziewczynki z tego miotu do adopcji?
proszę o kontakt na Facebooku: https://www.facebook.com/Ginger97

[*] Pusia 7,5 lat była z nami, pożegnała nas 28.11.2020 r.
-
Oliwiera
- Miejscowość: Radom
- Kontakt:
Jesteśmy zainteresowani Aisi 

[*] Pusia 7,5 lat była z nami, pożegnała nas 28.11.2020 r.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Co Ty mówisz?!
Nie możliwe!!!
-
misia1
- Miejscowość: ożarów mazowiecki
- Kontakt:
To ten tyci tyci maluszek?????????