Grobelka i cała rodzina w DS [Jaworzno]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Panna Bagins

Re: Grobelka- Urodziła 5 maluszków! wstrzymana [Jaworzno]

Post autor: Panna Bagins »

CUDOWNE :buzki: :buzki: Są nieziemscy i wyrośli niesamowicie, zdjęcia pokazują te 3 tygodnie :o Grobelka też nieziemsko wygląda :love:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Pulpecja pisze:
Miłasia pisze:Jakie pluszaki prześliczne :love:
Oj prawda, prawda. A najpiękniejsza Grobelka :love: , aż szkoda, że tylko jeden Teplup (zwany też przeze mnie Tulipankiem) jest do niej podobny.
A co z wizytą Justynuszka i wielkim łączeniem? Bo chyba faza Księżyca sprzyjająca jest? Tak przynajmniej wieść niesie po forum. :lol:
A nie udało nam się spotkać bo każdy coś miał i drugie podejście we wtorek. A ja remont robię w pokoju "swinkowym" na piętrze, więc stado wysiedliło się do innych pokoi. Czerniak urzęduje u mnie, Skrzaty i Czesio u taty- oczywiście sam sobie ich wybrał :lol: A w salonie Gilbert, Hermes i Szopen : D
Tulipanek :love: Teplup to właściwie takie dziecko listonosza xD Chłopaki po rozłące z mamą się pozbierali, dzisiaj Wolf chwilkę widział się z tatą i jak jutro mi czas pozwoli to spróbuje ich umieścić w trójkę w tej 120. Czerniak to Grobelki prawie że nie poznał, chwile mu zajęło zanim się zorientował, ale ona od razu do kratek podeszła.
A teraz waga w dniu 25
Aisi 276g +10g
Elcarimi 283g +9g
Aiset 212g +8g
Teplup 261g +11g
Wolf 305g +9g
Groby nie ważyłam, dałam jej już święty spokój
anmitsu

Wszyscy przybrali dzisiaj około 10g i więcej. Teplup już 280g :) Dokładniej uzupełnię jutro bo dziś cały dzień rozkręcałam meble i wyniosiłam je z piętra na zewnątrz... a Tulipanek zrobił mi pobudkę o 7 rano. Padam. :tired:
wilczurka

Post autor: wilczurka »

ledwie co się urodziły a już budzą większych sąsiadów :nono:
anmitsu

Moi drodzy!
Grobelka i reszta mają się dobrze, ale nie o nich dzisiaj będzie :)

Akcja transportowa Gilberta- oddaj głos na Włodzimierza!

Dzisiaj przy szybkim transporcie Gilberta do lecznicy pomogła mi przemiła para studentów z mojej uczelni- Olga i Michał. Zgodzili się przełożyć swoje plany, żeby od 8 rano do 13 towarzyszyć Gilbercikowi. Musiałam rano odrobić zajęcia, a nie chciałam opóźniać podróży wracaniem się z Katowic do Jaworzna po świnkę i Olga zgłosiła się, że pomoże i przygarnie Gilberta : )
Bardzo, bardzo im dziękuję ! :jupi: Dzięki temu szybko i bez stania w korkach dojechaliśmy do lecznicy w Bielsku.
Zapytałam jak mogę się odwdzięczyć i jest sposób. Możemy wesprzeć Michała w jego muzycznej ścieżce, oddając na niego głos w Jarocińskich Rytmach Młodych http://rytmy.jarocinfestiwal.pl/#/voting ---------------> klikamy Włodzimierz :D
Dzięki temu wystąpi na Festiwalu w Jarocinie, spełni swoje marzenie, a my przy okazji posłuchamy dobrej muzyki :ok:

Jest nas na forum tak dużo, że chociaż w małym procencie będę mogła z Gilbertem odwdzięczyć się im za pomoc, którą nam okazali pomimo, że nie są świnkowi.
Oliwiera
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: Oliwiera »

Witam ma Pani jeszcze dziewczynki z tego miotu do adopcji? :) :świnka1: proszę o kontakt na Facebooku: https://www.facebook.com/Ginger97
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[*] Pusia 7,5 lat była z nami, pożegnała nas 28.11.2020 r.
Oliwiera
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: Oliwiera »

Jesteśmy zainteresowani Aisi :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[*] Pusia 7,5 lat była z nami, pożegnała nas 28.11.2020 r.
anmitsu

Kto uwierzy, że to ten sam prosiak? :shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Co Ty mówisz?! :o Nie możliwe!!!