Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina oraz kolegi Dastiego
W niedziele byliśmy w Katowicach na Psim Targu. Popatrzcie jakie ładne zdjęcia robili 

Chciałabym Was też, szczególnie osoby lubiące psiaki, zaprosić na bloga http://dastiaktywnypies.wordpress.com Jest też FB
Dziś zrobiło mi się smutno... Od prawie 2 miesięcy nocami meczy mnie kaszel. Byłam u 3 lekarzy, wydałam dużo kasy na leki i nadal nic... Od kilku dni Pieszczoch i Alvin wydawali dziwne dźwięki, jakby chrumkali... Dziś okazało się u weta, że prawdopodobnie zarazili się ode mnie... Diagnoza: zapalenie krtani...
Nie dość, że sama nie umiem wyzdrowieć to jeszcze to...

Chciałabym Was też, szczególnie osoby lubiące psiaki, zaprosić na bloga http://dastiaktywnypies.wordpress.com Jest też FB

Dziś zrobiło mi się smutno... Od prawie 2 miesięcy nocami meczy mnie kaszel. Byłam u 3 lekarzy, wydałam dużo kasy na leki i nadal nic... Od kilku dni Pieszczoch i Alvin wydawali dziwne dźwięki, jakby chrumkali... Dziś okazało się u weta, że prawdopodobnie zarazili się ode mnie... Diagnoza: zapalenie krtani...

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Super fota
I łaciatek słodziachny
Może masz uczulenie na coś i infekcja się wdała?

Może masz uczulenie na coś i infekcja się wdała?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
5 złotych kosztowało foto
Głupio nie skorzystać, szczególnie jak się samemu nie umie robić zdjęć...
Nie wiem... Nikt z trzech lekarzy nawet w tą stronę nie poszedł. Przykro mi, że przez to teraz chłopcy są chorzy i na antybiotyku

Nie wiem... Nikt z trzech lekarzy nawet w tą stronę nie poszedł. Przykro mi, że przez to teraz chłopcy są chorzy i na antybiotyku

Ślicznie wyszedł Dastuś, rzeczywiście warto te 5 zeta wydać
Asiu, ja też bym szła w stronę alergii, jeśli kaszel utrzymuje się dłużej niż 2 tygodnie...
Miziaki dla chłopców!!!

Asiu, ja też bym szła w stronę alergii, jeśli kaszel utrzymuje się dłużej niż 2 tygodnie...
Miziaki dla chłopców!!!

Assia, spróbuj połykać antyhistaminy. Ja mam często kaszel alergiczny - przez, co też się nałykałam niepotrzebnie antybiotyków. W lutym zaczęła leszczyna pylić - może od tego. Zwróć też uwagę, czy gdzieś Ci grzyby w domu nie wyszły - to też dość często powoduje kaszel.
A no i możesz spojrzeć na kalendarz pyleń + na krzyżówki. Czasem jest tak, że jak coś pyli i coś się zje, to od razu wychodzi kaszel czy inne alergiczne pierdoły.
A no i możesz spojrzeć na kalendarz pyleń + na krzyżówki. Czasem jest tak, że jak coś pyli i coś się zje, to od razu wychodzi kaszel czy inne alergiczne pierdoły.
Także obstawiałabym alergię
Dasti - wulkan energii

Dasti - wulkan energii

Wulkan energii to mało
Wszędzie go pełno 
Chłopcy dziś znów na zastrzyk
Moje małe biedaczki. Oby przeszło im szybciej niż mi...

Chłopcy dziś znów na zastrzyk

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Biedaczki, mam nadzieję, że szybko dojdą do siebie
Wiadomo jak długo będą przyjmować leki?