Bo to nauka o zjawiskach, które Cię otaczają. Tak jak i chemia. To nauki o świecie, w którym żyjesz i funkcjonujesz. Pomijając że fizyka jest fatalnie nauczana w szkoła na zasadzie zzz a nie zrozumienia... Jeszcze zapytaj po co Ci matematyka, to się w ogóle przewrócę.Asia909 pisze: Ale po co mi fizyka w zyciu? :/
Załoga N&N, czyli Neska i Nadia. [*] Tosia, [*] Kubuś
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Mój chlewik :) Tosia, Neska, [*] Kubuś NOWE FOTKI! 20.10
Musisz więc zacisnąć poślady i polubić się z fizyką, bo na naukach medycznych nie uciekniesz od niej
Kuj żelazo, póki gorące - potem będziesz miała z górki. Może sobie korepetytora poszukasz?

Heh... Myslalam ze fizyka zanika pozniej... Bo w liceum o profilu medycznym jest tylko 1 godzina fizyki...
A korki mam z: chemi, angielskiego, matematyki, biologi ale to do olimpiady
chyba mi wystarczy.
A korki mam z: chemi, angielskiego, matematyki, biologi ale to do olimpiady

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
np polski??Asia909 pisze:Nie wiem co może być gorszego od fizyki![]()

wiesz.. ja przez wiele swoich lat nauki też się zastanawiałam po co mi niektóre przedmioty.. Potem stwierdziłam, że nie ma co się zastanawiać, trzeba się naumieć i tyle

Do dziś nie wiem, po co na polibudzie np tyle pałowania się z analizą.. pracuję dobrych parę lat i nic nie całkowałam.. ale jakoś trzeba przesiać studentów więc i analizę przystosowałam i zdałam

to Ty jeszcze masz czas na cokolwiek?Asia909 pisze:Heh... Myslalam ze fizyka zanika pozniej... Bo w liceum o profilu medycznym jest tylko 1 godzina fizyki...
A korki mam z: chemi, angielskiego, matematyki, biologi ale to do olimpiadychyba mi wystarczy.

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Heh czas... Wolny. Dawno nie slyszalam tegiego slowa 
Lekcje mam zwykle 8:00 do 15:20 pozniej mam dod. Lekcje. Wracam okolo 18 musze zrobic wszystkie lekcje, zajac sie soba i swiniami a co 2 tygodnie musze dodatkowo zajmowac sie siostrami... Padnieta jestem. Ale jestem w jednej z najlepszych klas w szkole. Zalezy mi na tej olimpiadzie bo gdybym byla laureatem to dostane sie do mojego wymarzonego liceum
no wiec tak jest u mnie.

Lekcje mam zwykle 8:00 do 15:20 pozniej mam dod. Lekcje. Wracam okolo 18 musze zrobic wszystkie lekcje, zajac sie soba i swiniami a co 2 tygodnie musze dodatkowo zajmowac sie siostrami... Padnieta jestem. Ale jestem w jednej z najlepszych klas w szkole. Zalezy mi na tej olimpiadzie bo gdybym byla laureatem to dostane sie do mojego wymarzonego liceum

No to na bieżąco dawaj cynka, jak tam Ci idzie 

Uwaga!
Dziś z chemii pan oddawał sprawdziany, cała klasa dostała 1, cała! Ale... pan odłożył sobie na bok dwie kartkówki i wyczytał moje nazwisko i mojej koleżanki i prosił abyśmy powstały i sie okazało, że dostałyśmy jako jedyne +4!!!
Jestem bardzo z siebie dumna! Ale to nie wszystko! Pan powiedział, że jak wytłumaczę mojej koleżance chemie i ona napisze na 2 ten sprawdzian to ja dostanę 5, a jak dostanie 3 to ja dostane 6 za prawie nic!
Bardzo się cieszę, zaraz ide do zoologicznego po karmę i sianko, jakieś smakołyki a później wstawię może nowe fotki
Dziś z chemii pan oddawał sprawdziany, cała klasa dostała 1, cała! Ale... pan odłożył sobie na bok dwie kartkówki i wyczytał moje nazwisko i mojej koleżanki i prosił abyśmy powstały i sie okazało, że dostałyśmy jako jedyne +4!!!

Jestem bardzo z siebie dumna! Ale to nie wszystko! Pan powiedział, że jak wytłumaczę mojej koleżance chemie i ona napisze na 2 ten sprawdzian to ja dostanę 5, a jak dostanie 3 to ja dostane 6 za prawie nic!

Bardzo się cieszę, zaraz ide do zoologicznego po karmę i sianko, jakieś smakołyki a później wstawię może nowe fotki

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
To nie jest nic, to jest poświęceniu czasu i energii dla drugiej osoby. Uczenie innych nie jest prostą sprawą, trzeba mieć do tego predyspozycje. Życzę powodzenia...Asia909 pisze:Pan powiedział, że jak wytłumaczę mojej koleżance chemie i ona napisze na 2 ten sprawdzian to ja dostanę 5, a jak dostanie 3 to ja dostane 6 za prawie nic!![]()
Powiodzenie sie przyda
Ale pomoze mi moja druga kolezanka w tym wiec bedzie ok, a ja mam latwiejsze metody niz te ktore pan pokazuje na lekcji
Edit:
Poprawilam blad

Ale pomoze mi moja druga kolezanka w tym wiec bedzie ok, a ja mam latwiejsze metody niz te ktore pan pokazuje na lekcji

Edit:
Poprawilam blad

Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 16:48 przez Asia909, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Aśka, błagam Cię, bo zwątpię. Prościejsze??? Prostsze... Łatwiejsze... Inne...Asia909 pisze: prosciejsze
Twoja przewaga nad nauczycielem polega w tym momencie na tym, że zrozumiałaś zasady, i możesz jej to prostszym językiem wytłumaczyć...