Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Bielsko]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Biels

Post autor: sosnowa »

Ruja pewnie,może synchroniczna. Jak nie minie do jutra, to nie synchroniczna, ale prawie. Jak potrwa jeszcze ze dwa dni, to nie ruja. :idontknow:
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

To byla ruja :) uff Trzecia noc spokojna :)one.jakies teraz wyciszone ale kazda w innym kącie siedzi... wstawilam.dwie miski maja dwa poidla wiec moze juz sie nie pokloca... :roll:
Dziekuje tym co trzymali kciuki zeby to nie byla "wscieklizna" :buzki:
katiusha

Post autor: katiusha »

Ach te kobiece nastroje :lol:
AnitaEwelina

Wrocila zgoda i harmonia... :) Laski skubia sianko i marchew. Panuje wielka miłość ;) Juz sie balam ze moj TŻ bedzie chcial je wysiedlic :?
AnitaEwelina

Dziewczyny znowu oszalaly. Czy to mozliwe ze one sie znienawidzily? Moze im poprostu brakuje słońca??? Ja juz nie wiem co robic... chyba wyniose klatke do lazienki.na noc bo nie idzie spac w nocy tak glosno sie kloca... to nie ruja! Co to jest? Moze problem tkwi w tym ze urosla Kremowka i juz nie pozwoli soba rządzić? Beza zawsze ja tracala odpychala od miski itd. A teraz mloda sie stawia... czesto leza w przeciwnych rogach koca na wybiegu i jak postawie je obok to sie od siebie oddalaja... kiedys Krema wchodzila Bezie pod futro normalnie a teraz odchodzi. Teoria stresu pomogla na chwile... TZ traci cierpliwosc a ja zaczynam sie martwic bo niebawem znowu jade na badania i tydz wypadnie mi z kalendarza i boje sie ze jak zostanie z ich fochami sam to spelni swoje grozby :lol: Tak naprawde to nie jest smieszne ale juz nie wiem co robic...
katiusha

Post autor: katiusha »

Uch to zapewne to o czym mówisz. Kremówka już nie chce byc podnóżkiem.. Niestety na to lekarstwa nie ma, trzeba przeczekać :roll: :fingerscrossed:
AnitaEwelina

:candle: U nas w domu wielka żałoba. Dzis podjelismy decyzje o eutanazji Kremówki. Od kilku dni świnka miała problemy z jedzeniem. Ostatnie dwie noce byla karmiona ręcznie. Dzis była już niewydolna oddechowo. Prawdopodobnie podczas dopajania dodatkowo zalalam jej plucka ;-( Za długo juz nie jadła sama. Podejrzewam że miala to co jej brat Filipek. Wszystko zaczęło sie od zębów trzonowych.
Beza chwilowo oszolomiona całą ta sytuacją. Wczoraj na moich oczach pokruszyła dla córeczki karme... Nie do opisania emocje które toczyły sie dziś w moim domu. Wileka strata :(
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

:( Bardzo mi przykro... Oby Beza doszła szybciutko do siebie.. :swieca:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Strasznie mi przykro :sadness:
Kremówka :candle: