Przynajmniej cała wyjdzie. Toffi wczoraj capnął Artura wujka w rękę
 Ale to wina tego, że próbował pogłaskać psa w rękawiczkach roboczych. A to kolejny śmiertelny wróg mojego psa. Robocze ubrania.
 Ale to wina tego, że próbował pogłaskać psa w rękawiczkach roboczych. A to kolejny śmiertelny wróg mojego psa. Robocze ubrania. Dorotezka - dziękuję za propozycję. Kto wie gdzie mnie życie poniesie. Już mi zostały tylko dwa tygodnie ufff. A dzieciar potrafi kopa przywalić.
Wczoraj psiaki były z Małżem u weta. Na 22.03 Rudi jest zapisany na usunięcie kamieni z pęcherza. Zębów nie robimy dr powiedział, żeby zabiegu nie przedłużać. Poza tym nie są one w złym stanie. Terapia eksperymentalna u Toffiego przynosi efekty
 Ale tfu tfu żeby nie zapeszyć i nadal prosimy o kciuki za chłopców. W przyszłym tygodniu wyślę Małża żeby zabrał Toffiego na badania krwi kontrolnie. Boję się, że te leki jakieś spustoszenie sieją w organizmie.
 Ale tfu tfu żeby nie zapeszyć i nadal prosimy o kciuki za chłopców. W przyszłym tygodniu wyślę Małża żeby zabrał Toffiego na badania krwi kontrolnie. Boję się, że te leki jakieś spustoszenie sieją w organizmie. Małż właśnie u prosiaków sprząta. Ja jak zawsze nadzoruję co, gdzie itd. Kreska postanowiła zostać kurą i przesiaduje w paśniku.

Eh to jeszcze się męczysz
 Eh to jeszcze się męczysz  
  Brakiem słodyczy?
 Brakiem słodyczy? 

żeby Ci nie podskakiwał za bardzo on hormon
 żeby Ci nie podskakiwał za bardzo on hormon