Grubcioszek [*] i Halfioszek [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Milkaa
Miejscowość: ok. Nowego Sącza
Kontakt:

Re: Grubcio♥ i Half♥

Post autor: Milkaa »

Świnie to prawdziwe czarodzieje. Mnie już wszystkie dawno zahipnotyzowały :shock:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Szanowne Towarzystwo Ochrony Zwierząt
Pragnę poinformować Was,że u nas w domu męczy się zwierzęta.Duża zadowolona z siebie siedzi przy laptopie pewnie dumna z tego co zrobiła,czyli czynów podchodzących po znęcanie się nad zwierzętami .Ta wredna Duża psuje nam poczucie własnej wartości.Co takiego zrobiła?Po pierwsze z zimną krwią porwała mnie na kolana i obcięła mi zapuszczane wiele dni pazurki. Następnie odłożyła nas na wybieg i zniszczyła bobko-sianowe dzieło ,które tworzyliśmy z Halfem w klatce.Zajęło nam to wiele dni,a ona bezczelnie dobrała się do naszego mienia.Teraz polazła po wagę.
Oczekuję od państwa działań ,które sprawią,że nie będziemy już męczeni ani wykorzystywani psychicznie i fizycznie. Bardzo prosimy o nałożenie na Dużą kary w wysokości paczki ze Świstaka.
Z poważaniem
Wdeptany w ziemię Grubcio
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Chocolate Monster pisze: Szanowne Towarzystwo Ochrony Zwierząt
Pragnę poinformować Was,że u nas w domu męczy się zwierzęta.Duża zadowolona z siebie siedzi przy laptopie pewnie dumna z tego co zrobiła,czyli czynów podchodzących po znęcanie się nad zwierzętami .Ta wredna Duża psuje nam poczucie własnej wartości.Co takiego zrobiła?Po pierwsze z zimną krwią porwała mnie na kolana i obcięła mi zapuszczane wiele dni pazurki. Następnie odłożyła nas na wybieg i zniszczyła bobko-sianowe dzieło ,które tworzyliśmy z Halfem w klatce.Zajęło nam to wiele dni,a ona bezczelnie dobrała się do naszego mienia.Teraz polazła po wagę.
Oczekuję od państwa działań ,które sprawią,że nie będziemy już męczeni ani wykorzystywani psychicznie i fizycznie. Bardzo prosimy o nałożenie na Dużą kary w wysokości paczki ze Świstaka.
Z poważaniem
Wdeptany w ziemię Grubcio
:laugh: Genialne!
Wierzę mu, że tak cierpi. To samo Śledzion przecież przeżywa. Ale on od razu do prokuratury zgłasza, nie patyczkuje się :D
Chocolate Monster

Ciii,bo świnie usłyszą i będzie po mnie :ups:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Moje się coś po cichu naradzają, a przecież dla pewności wyniosłam kompa do innego pokoju. Już się boję, czy rano nie zapukają do naszych drzwi panowie w ciemnych okularach :?
Obrazek
Chocolate Monster

Popełniłam kolejne przestępstwo-Zważyłam świnie
Half:1170g (Goni Grubka)
Grubcio:1212 g
patrycja

Post autor: patrycja »

Dobre :lol: :lol:
Całusy dla chłopaków :buzki:
Chocolate Monster

Chłopaki i dziękują i również całują :buzki:
Awatar użytkownika
Milkaa
Miejscowość: ok. Nowego Sącza
Kontakt:

Post autor: Milkaa »

Aha, już wiem dlaczego Grubcio ma na imię Grubcio, a nie Half ma na imię Grubcio :D
Chocolate Monster

Ale Grubcio nie jest taki gruby!Mój poprzedni świnek ważył ok.1400 g (gdy był zdrowy).Po za tym Grubcio ostatnio elegancko prawie stoi w miejscu a Half za nim pędzi wagą
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”