Grubcioszek [*] i Halfioszek [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Milkaa
- Miejscowość: ok. Nowego Sącza
- Kontakt:
Re: Grubcio♥ i Half♥
Świnie to prawdziwe czarodzieje. Mnie już wszystkie dawno zahipnotyzowały 

Szanowne Towarzystwo Ochrony Zwierząt
Pragnę poinformować Was,że u nas w domu męczy się zwierzęta.Duża zadowolona z siebie siedzi przy laptopie pewnie dumna z tego co zrobiła,czyli czynów podchodzących po znęcanie się nad zwierzętami .Ta wredna Duża psuje nam poczucie własnej wartości.Co takiego zrobiła?Po pierwsze z zimną krwią porwała mnie na kolana i obcięła mi zapuszczane wiele dni pazurki. Następnie odłożyła nas na wybieg i zniszczyła bobko-sianowe dzieło ,które tworzyliśmy z Halfem w klatce.Zajęło nam to wiele dni,a ona bezczelnie dobrała się do naszego mienia.Teraz polazła po wagę.
Oczekuję od państwa działań ,które sprawią,że nie będziemy już męczeni ani wykorzystywani psychicznie i fizycznie. Bardzo prosimy o nałożenie na Dużą kary w wysokości paczki ze Świstaka.
Z poważaniem
Wdeptany w ziemię Grubcio
Pragnę poinformować Was,że u nas w domu męczy się zwierzęta.Duża zadowolona z siebie siedzi przy laptopie pewnie dumna z tego co zrobiła,czyli czynów podchodzących po znęcanie się nad zwierzętami .Ta wredna Duża psuje nam poczucie własnej wartości.Co takiego zrobiła?Po pierwsze z zimną krwią porwała mnie na kolana i obcięła mi zapuszczane wiele dni pazurki. Następnie odłożyła nas na wybieg i zniszczyła bobko-sianowe dzieło ,które tworzyliśmy z Halfem w klatce.Zajęło nam to wiele dni,a ona bezczelnie dobrała się do naszego mienia.Teraz polazła po wagę.
Oczekuję od państwa działań ,które sprawią,że nie będziemy już męczeni ani wykorzystywani psychicznie i fizycznie. Bardzo prosimy o nałożenie na Dużą kary w wysokości paczki ze Świstaka.
Z poważaniem
Chocolate Monster pisze: Szanowne Towarzystwo Ochrony Zwierząt
Z poważaniem

Wierzę mu, że tak cierpi. To samo Śledzion przecież przeżywa. Ale on od razu do prokuratury zgłasza, nie patyczkuje się

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Moje się coś po cichu naradzają, a przecież dla pewności wyniosłam kompa do innego pokoju. Już się boję, czy rano nie zapukają do naszych drzwi panowie w ciemnych okularach 

Popełniłam kolejne przestępstwo-Zważyłam świnie
Half:1170g (Goni Grubka)
Grubcio:1212 g
Half:1170g (Goni Grubka)
Grubcio:1212 g
- Milkaa
- Miejscowość: ok. Nowego Sącza
- Kontakt:
Aha, już wiem dlaczego Grubcio ma na imię Grubcio, a nie Half ma na imię Grubcio 

Ale Grubcio nie jest taki gruby!Mój poprzedni świnek ważył ok.1400 g (gdy był zdrowy).Po za tym Grubcio ostatnio elegancko prawie stoi w miejscu a Half za nim pędzi wagą