Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina oraz kolegi Dastiego

Post autor: Anula »

Nie wysłali czy tak długo idzie?
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Sprawdzałam status paczki na śledzeniu paczek i przez 3 dni był status "przyjęto dane, paczka jeszcze nienadana". To zapytałam w zooplusie co się stało. Dostałam odpowiedź, że kurier zwrócił paczkę na magazyn i czy mają ponownie wysłać. No to pytam czemu zwrócona skoro nawet nie podjęto próby doręczenia. Oni nie wiedzą... Wyślą ponownie. Czekam dalej...
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Hmmm to nie fajnie. Ja miałam z nimi w sumie dwie niemiłe sytuacje. Raz przesyłka szła ponad tydzień. Za drugim razem zamówiłam złą karmę, dzwonię od razu i pan mnie informuje, że anuluje moje zamówienie i mam złożyć ponownie zwłaszcza, że moja transakcja kartą kredytową została odrzucona. Byłam zdziwiona ale ok. Po czym wchodzę na konto a widzę, że z karty mam ściągnięte, znowu infolinia a oni nadal twierdzą, że moja transakcja nie przeszła. Dopiero mailowo przesłałam screen operacji z karty i po kilku dniach ktoś się tym zajął i odblokowali mi kwotę na karcie. Z zakupami przez neta zawsze wiąże się ryzyko takich "atrakcji" niestety :?
Assia_B

Dzisiaj, po kolejnym mailu, dostałam odpowiedź, że z powodu dużej ilości zamówień oni nie wiedzą, kiedy wyślą moją paczkę.
Napisałam im, co o tym myślę i że albo wyślą dziś alvo proszę o zwrot pieniędzy. Ciekawe co odpisza.
Najgorzej, że muszę pójść do sklepu normalnego, bo nie mam już karmy :evil:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Szkoda, że tak Cię załatwili. Ja tak miałam z krakvet. Ale tam to ostro z nimi jechałam, bo mnie najzwyczajniej oszukiwali. Z zooplusa tylko 1x zamawiałam i strasznie długo czekałam. Ale mam koleżanki, które tam karmy dla psów zamawiają i bardzo sobie chwalą...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Ja też zawsze chwalilam.... A teraz wydałam 250 zeta i nie mam ani kasy ani towaru...
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Asiu zamów gdzieś indziej, w zoologu przepłacisz sporo. Chłopcy przeżyją 2 dni bez karmy ;)
Assia_B

Już kupiłam małą karmę na przeczekanie... Nie chce narazie robić nowych zakupów, bo mam nadzieję, że tamte przyjdą jednak... Takie śliczne legowisko zamówiłam...
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Hmmm ja zamawiam z zooplusa odkąd mam Frugo (czyli ponad 3 lata) i nigdy nie miałam takiej akcji. Za to zdarzało się, że kurier kilka razy pomylił bloki. Ale ja zawsze zamawiam z płatnością przy odbiorze to nie ma problemu. Najgorzej zamawiać pod koniec tygodnia bo wtedy to faktycznie do piątku może nie dojść. Z reguły jak zamawiam na początku tygodnia i do tego z rana to na drugi, maksymalnie trzeci dzień paczka jest u mnie.
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Ja też zamawiam z zooplusa i też 0 problemów :idontknow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”