Fisia i Lisia
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Fisia i Lisia-moje przekochane świneczki.
Lisia jest taka podobna do naszej Minutki!! jest śliczna! ZRESZTĄ OBIE SĄ CUDOWNE!!Baśjul pisze:Są i foteczki:![]()
Lisia na uszytej przeze mnie norce z kaptura co robi za kanapę:

Dziękujemydominika45 pisze:Lisia jest taka podobna do naszej Minutki!! jest śliczna! ZRESZTĄ OBIE SĄ CUDOWNE!!![]()

W związku z tym iż dzisiaj są walentynki właśnie na dzisiejszy dzień razem z Chocolate Monster zaplanowałyśmy 2 śluby:
Fisi i Grubcia oraz Lisi i Halfa

Także witamy wszystkich gości i informujemy, że choć w prawdziwym świecie spotkanie par młodych uniemożliwiła odległość oraz jajka tutaj zakładamy, że poprostu fotograf był na tyle beznadziejny, że nie uchwycił młodej pary razem.
Zapraszamy do oglądania ślubu, część narzeczonych będzie można obejrzeć w wątku Grubcia Halfa

Zdjęcia z główną atrakcją wieczoru-tortem

Były i prezenty

I rodzina narzeczonych przyjechała

Tak oto zostały zawarte 2 nowe związki małżeńskie. Dziewczyny przesyłają całusy dla swych mężów.
Fisi i Grubcia oraz Lisi i Halfa

Także witamy wszystkich gości i informujemy, że choć w prawdziwym świecie spotkanie par młodych uniemożliwiła odległość oraz jajka tutaj zakładamy, że poprostu fotograf był na tyle beznadziejny, że nie uchwycił młodej pary razem.
Zapraszamy do oglądania ślubu, część narzeczonych będzie można obejrzeć w wątku Grubcia Halfa

Zdjęcia z główną atrakcją wieczoru-tortem

Były i prezenty

I rodzina narzeczonych przyjechała

Tak oto zostały zawarte 2 nowe związki małżeńskie. Dziewczyny przesyłają całusy dla swych mężów.

I tym sposobem laski mają męży
Żałujcie,żałujcie chłopy!Drugich takich nie znajdziecie ! 

Dziewczyny są przeszczęśliwe, bo takich mężow to długo by szukać 

Taaa,takich mężów co właśnie z roskoszą taplają się w kałuży z wiadomo czym
Chłopcy też są wniebowzięci