[WĄTEK ADOPCYJNY] Lubisz świnki i chcesz im pomóc? Adoptuj!

Jeśli chciałbyś adoptować świnkę, ale nie wiesz jak to zrobić lub masz jakieś wątpliwości - napisz tutaj.

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Pola123m

Re: Zaadoptuję świnkę

Post autor: Pola123m »

Witam. Szukam świnki do adopcji, samczyka. Chojnice
Pola123m

Re: [WĄTEK ADOPCYJNY] Lubisz świnki i chcesz im pomóc? Adopt

Witam. Szukam chłopczyka do adopcji, mamy jedną świnkę ok 2 letnią i chcemy sprawić jej kolegę. Klatka nowa już czeka, chciałam kupić ze sklepu Ale może lepsza adopcja.
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Popatrz na wątki w dziale "Do Adopcji" :) W razie pytań lub wątpliwości napisz na maila: adopcje@forum.swinkimorskie.eu
Pola123m

Patrzyłam już. To większość jest w duecie albo daleko, a ja nie jestem mobilna
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Ale transport można zorganizować :ok:
smash_lady

Post autor: smash_lady »

Dzień dobry. Chciałabym zaadoptować świnkę. Mieszkam w okolicy Leżajska. Jestem opiekunką dwóch samiczek, zabranych z ogłoszenia z olx. Świnki na chwilę obecną posiadają klatkę 100cm. W połowie lutego klatka zostanie zamieniona na 140cm. Świnki jedzą granulat CC, zioła Zuzali i Herbal pets, warzywa (staram się aby codziennie było to inne warzywo), owoce, mazurskie siano, mają także wysiany owies. Świnki mam od grudnia :)
Chocolate Monster

Zapraszam do zapoznania się z działem do adopcji http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewforum.php?f=11
oraz z procedurą adopcyjną http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=83
smash_lady

Post autor: smash_lady »

Bardzo dziękuję :) Procedury adopcyjne nie są mi obce. Posiadam szczury i papugi oraz chomika z DT :) Czy transport świnki jest możliwy jeśli wszystko poszłoby pomyślnie?
Chocolate Monster

Tak,transport można zorganizować :)
Adusze

Post autor: Adusze »

Cześć ;) Jestem z Suchego Dworu, czyli ze wsi zaraz pod Wrocławiem. Jak byłam jeszcze młodą nastolatką miałam jedną świnkę. Była przeurocza, niestety kupiona w sklepie zoologicznym. Na wizycie u weterynarza okazało się, że ma liczne wady genetyczne, które nie są do wyleczenia. Bardzo szybko odeszła za Tęczowy Most. Bardzo za nią tęskniłam, ale dopiero po roku zdecydowałam się na kolejne zwierzątko. Była to szynszyla, która spędziła ze mną 6 lat. W ubiegłym roku poważnie zachorowała, okazało się, że dostała skrętu jelita po zainfekowanej karmie :( Długo mi zajęła decyzja o nowym zwierzaku. Tym bardziej, że przeniosłam się do dużego domu, gdzie mam możliwość zbudowania dużego całodobowego wybiegu na milusińskich. Chciałabym adoptować dwóch chłopców, lub dwie dziewczynki. Płeć jest dla mnie nieważna, ważne by były kochane i zdrowe. Bardzo bym chciała aby były to małe pieszczochy jak ja :świnka1: . Jestem w trakcie kompletowania materiałów do budowy wybiegu, klatkę mam po wcześniejszych zwierzach ;) Już nie mogę się doczekać, aż usłyszę gwizdy i chrumkania w moim pokoju :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chcę adoptować świnkę!”