Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - porwanie generalne
Dziś zasuwamy z Blanką i Majką, chyba bez Buni, wydaje mi się że jest lepiej, kombo szilintong-żurawit-urosept chyba działa.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
joanna ja swojej złośnicy też wpychałam od boku tabletkę za siekacze, przytrzymałam palcem (jak miałam palec za siekaczem, to był bezpieczny
) coby jęzorem nie wywaliła i poczekałam aż usłyszałam chrupanie, to znaczyło, że tabletka trafiła tam gdzie trzeba
ewentualnie ulep kulkę z gęsto rozrobionej ulubionej ratunkowej i tabletkę w tej kulce ukryj. Też tak przechodziło u mnie..
i poczułam się jak oszustka a nie ukochana pańcia

ewentualnie ulep kulkę z gęsto rozrobionej ulubionej ratunkowej i tabletkę w tej kulce ukryj. Też tak przechodziło u mnie..
i poczułam się jak oszustka a nie ukochana pańcia

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

- joanna ch
- Kontakt:
Dla mnie jednak najlepiej sprawdza się rozmaziwanie w strzykawce. Tak w ogóle Bunia waży 730
Bunia: Przeżyłam dziś największy szok w swoim świńskim życiu. Kosmici porwali mi koleżanki, a mnie nie! Od pół roku ZAWSZE jak ktoś tu był porywany to byłam to albo tylko ja albo ja i ktoś. A tu patrzę Klawiszka pakuje Majkę, pakuje Blankę i ... wychodzi! Czy to znaczy, że kosmici o mnie zapomnieli? Oby. Blanka mówiła, że znów ją smyrali drągiem, zadowoleni z okrutnej głodówki bezwarzywnej co to na nas wczoraj spadła. Wyszło im że Blanka jest pełna żółci czy coś. Wiedziałam to od dawna! Ma brać jakieś dragi na to. Ale przecież na jej wredny charakter nie ma lekarstwa, o naiwni kosmici! A oprócz tego wszyscy wciąż mamy jeszcze trochę pojeść Szylinga z Tonga, Żurawia w kapsułce i to takie niebieskie (viagrę?). Majce ogolili okolice bikini i nie jest zadowolona. Mówi, że jej w kuper wiater wieje i czuje się nieskromnie. Poza tym to też ją smyrali i orzekli, że jest mniej piaszczysta niż ostatnio. Szkoda bo zamierzałyśmy we trójkę wyprodukować prywatną plażę. Blanka mówi, że nie wszystko stracone i spróbuje skombinować jakieś kamienie z jakiegoś tam swojego woreczka. To sobie postawimy chociaż Świnhenge'a.

-Blanka, wyjaśnijmy sobie jedno. Ty jesteś Szefową Clatcatrazu ale Szefową Miski z Mazią jestem JA.
-Dobra no, niech ci będzie. Poczekam w kolejce.

Co to za szalony fryzjer! Ogolił mi tylne nogi i pupinę. Na czym będę teraz swój cenny urobek złoty przenosić?

Bunia: Przeżyłam dziś największy szok w swoim świńskim życiu. Kosmici porwali mi koleżanki, a mnie nie! Od pół roku ZAWSZE jak ktoś tu był porywany to byłam to albo tylko ja albo ja i ktoś. A tu patrzę Klawiszka pakuje Majkę, pakuje Blankę i ... wychodzi! Czy to znaczy, że kosmici o mnie zapomnieli? Oby. Blanka mówiła, że znów ją smyrali drągiem, zadowoleni z okrutnej głodówki bezwarzywnej co to na nas wczoraj spadła. Wyszło im że Blanka jest pełna żółci czy coś. Wiedziałam to od dawna! Ma brać jakieś dragi na to. Ale przecież na jej wredny charakter nie ma lekarstwa, o naiwni kosmici! A oprócz tego wszyscy wciąż mamy jeszcze trochę pojeść Szylinga z Tonga, Żurawia w kapsułce i to takie niebieskie (viagrę?). Majce ogolili okolice bikini i nie jest zadowolona. Mówi, że jej w kuper wiater wieje i czuje się nieskromnie. Poza tym to też ją smyrali i orzekli, że jest mniej piaszczysta niż ostatnio. Szkoda bo zamierzałyśmy we trójkę wyprodukować prywatną plażę. Blanka mówi, że nie wszystko stracone i spróbuje skombinować jakieś kamienie z jakiegoś tam swojego woreczka. To sobie postawimy chociaż Świnhenge'a.

-Blanka, wyjaśnijmy sobie jedno. Ty jesteś Szefową Clatcatrazu ale Szefową Miski z Mazią jestem JA.
-Dobra no, niech ci będzie. Poczekam w kolejce.

Co to za szalony fryzjer! Ogolił mi tylne nogi i pupinę. Na czym będę teraz swój cenny urobek złoty przenosić?

o mamo, o Buniu padłam 
kombinacja kamieni z woreczka

kombinacja kamieni z woreczka

- joanna ch
- Kontakt:
Blanka to się ma - w pęcherzu tym razem piasku mniej, leki działają, ale w woreczku żółciowym czy gdzieś się robi osad i jak tego nie zaleczymy to będzie kamień i trup. Wszystkim mam jakiś tam lek podawać, mogę profilaktycznie wszystkim. Tylko wpierw go muszę kupić bo nie było akurat... Bunia też to kiedyś miała, pamiętam.
Tylko to usg Blanki znów dziwne - teraz po głodówie było wszystko ładnie widać i wyszło że to chyba nie cysta tylko węzeł chłonny? Tylko ja nie rozumiem, to gdzie te świnie mają węzły? Wyszło że masa nie jest w środku pusta tylko jakby zapełniona i w związku z tym to chyba nie jest cysta. Za miesiąc powtórka. Czy może to po prostu guz jakiś i mi nie powiedzieli póki nie są pewni?
Tylko to usg Blanki znów dziwne - teraz po głodówie było wszystko ładnie widać i wyszło że to chyba nie cysta tylko węzeł chłonny? Tylko ja nie rozumiem, to gdzie te świnie mają węzły? Wyszło że masa nie jest w środku pusta tylko jakby zapełniona i w związku z tym to chyba nie jest cysta. Za miesiąc powtórka. Czy może to po prostu guz jakiś i mi nie powiedzieli póki nie są pewni?

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
to oby to tylko węzeł chłonny.. ale co, przesunął się gdzieś czy jak?
Buniak, brawo.. i jeszcze więcej ma być!

Buniak, brawo.. i jeszcze więcej ma być!

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

Ale zestaw do ewentualnej ordynacji
Świnie są niezbadane (nawet jak są regularnie porywane
) 

Weź tu człowieku zrozum świnie.
Zdrówka laseczki i się nie wydurniać jak nie chcecie być porywane do kosmitów.

- joanna ch
- Kontakt:
No, Buniak za 2 tyg porwana będzie a reszta za miesiąc

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: