Mówię Ci
 Mówię Ci 
Moderator: pastuszek

Mówię Ci
 Mówię Ci 
 )
 ) 
  Niby mam rezerwację niuni, ale zero jakichkolwiek konkretów. Próbowałam postawić ultimatum, albo w lewo, albo w prawo i nie odpisują nawet. I teraz jestem w kropce... Nie wiem co mam zrobić. Mam niby drugą prosię, ale tak naprawdę nic nie mam. Boję się deklarować chwilowo gdzie indziej, bo w końcu skończę zaraz nie z jedną, a z 4 pannami. Pinki jest zmuszona chwilowo siedzieć sama, przez nieodpowiedzialność innych osób, mimo że znają szczegóły i sytuację, a jedynie z bodyguardem w klatce obok. Lepszy rydz niż nic, ale... Załamka
 Niby mam rezerwację niuni, ale zero jakichkolwiek konkretów. Próbowałam postawić ultimatum, albo w lewo, albo w prawo i nie odpisują nawet. I teraz jestem w kropce... Nie wiem co mam zrobić. Mam niby drugą prosię, ale tak naprawdę nic nie mam. Boję się deklarować chwilowo gdzie indziej, bo w końcu skończę zaraz nie z jedną, a z 4 pannami. Pinki jest zmuszona chwilowo siedzieć sama, przez nieodpowiedzialność innych osób, mimo że znają szczegóły i sytuację, a jedynie z bodyguardem w klatce obok. Lepszy rydz niż nic, ale... Załamka  

To pewnie genylunorek pisze:Sobotnie ważenie: Lilo 1060g. Ciocia Patrycja wpadła do nas z wizytą i przeraziła się gabarytem kawaleraPotężny świń, zważając na wiek: 6.5 mca...
 Tipsy 914g - pewnie po mamusi lub tatusiu
 Tipsy 914g - pewnie po mamusi lub tatusiu     

To może czas przerobić Lilo na Lilianęlunorek pisze: Pinki jest zmuszona chwilowo siedzieć sama, przez nieodpowiedzialność innych osób, mimo że znają szczegóły i sytuację, a jedynie z bodyguardem w klatce obok.

Dzięki Jolu serdecznie za Twoje dobre serce <3, hahaMoże chcesz Agatę??? wkurzyła mnie na maxa
 , ale Pinki z tego co wiem spolegliwa wobec innych świnek i by mi ją Agata pewnie stłukła na kwaśne jabłko w 5 minut
 , ale Pinki z tego co wiem spolegliwa wobec innych świnek i by mi ją Agata pewnie stłukła na kwaśne jabłko w 5 minut   
  Lilosława zamierzam odjajczyć w ferie, będę miała wtedy 2 tyg wolnego i to najlepszy moment dla mnie, bo będę go mogła doglądać dzień po dniu po zabiegu. A tak to musiałabym zostawiać go samego, bez nadzoru, bo wszyscy albo praca albo szkoła, więc jest to zawsze ryzykowne
 Lilosława zamierzam odjajczyć w ferie, będę miała wtedy 2 tyg wolnego i to najlepszy moment dla mnie, bo będę go mogła doglądać dzień po dniu po zabiegu. A tak to musiałabym zostawiać go samego, bez nadzoru, bo wszyscy albo praca albo szkoła, więc jest to zawsze ryzykowne  2 tyg nas już tylko dzielą.
 2 tyg nas już tylko dzielą. tej małej zołzy nikt by nie chciał
  tej małej zołzy nikt by nie chciał 
 Mnie już jeden gryzący mendzior wystarczy na stanie, zatapiający w nas zęby z miną misiaczka niewiniątka
 Mnie już jeden gryzący mendzior wystarczy na stanie, zatapiający w nas zęby z miną misiaczka niewiniątka   I tak się pociesz, że trafiłaś tylko jedną taką sztukę na 8. Ja miałam jedną na dwie, no dobra na 3 sztuki teraz...
 I tak się pociesz, że trafiłaś tylko jedną taką sztukę na 8. Ja miałam jedną na dwie, no dobra na 3 sztuki teraz... tylko ona do duzych maupa- gryzie, drapie, sika, bobuje, a Agata do innych świń z zebami
  tylko ona do duzych maupa- gryzie, drapie, sika, bobuje, a Agata do innych świń z zebami 
 Lilo nie drapie, nie sika i nie bobczy, czasem jak nie wytrzyma to mu się tylko zdarza, za to jak za długo panicza głaszczesz, albo nie tak jakby panicz sobie akurat tego dzisiaj życzył, to ciach zębiszczami. Na szczęście się kontroluje, jedynie raz mi skórę na palcu w 2 miejscach przeciął, ale łapie człeka zębami, przytrzyma palec lub skórę na ręce patrząc Ci prosto w oczy, ściśnie i puszcza...
 Lilo nie drapie, nie sika i nie bobczy, czasem jak nie wytrzyma to mu się tylko zdarza, za to jak za długo panicza głaszczesz, albo nie tak jakby panicz sobie akurat tego dzisiaj życzył, to ciach zębiszczami. Na szczęście się kontroluje, jedynie raz mi skórę na palcu w 2 miejscach przeciął, ale łapie człeka zębami, przytrzyma palec lub skórę na ręce patrząc Ci prosto w oczy, ściśnie i puszcza... u mnie jedna sztuka podskubuje, ale delikatnie. No chyba że dorwie paznokcia, to już nie puści
 u mnie jedna sztuka podskubuje, ale delikatnie. No chyba że dorwie paznokcia, to już nie puści