Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
loriain
Re: Dziewczynki: czyli Toffi [*], Linoskoczka i Cichotka
Ojejku
bardzo mi przykro
dla Toffi 
-
Pikabu
Właśnie ogarnęłam, że minęła pierwsza doba. Mam wrażenie, że w domu jest inaczej, jest ciszej, w klatce wydaje mi się, że jest pusto. Skoczka i Cichotka zachowują się jak zwykle, jedzą jak zwykle, piją. Spały razem wtulone w siebie w domku.
Ja za to analizuje ostatnie dni, zastanawiam się czy mogłam coś zauważyć. Ale nawet wczoraj rano śmigała jak zwykle
Ja za to analizuje ostatnie dni, zastanawiam się czy mogłam coś zauważyć. Ale nawet wczoraj rano śmigała jak zwykle
-
Pikabu
Dziewczynki mają się dobrze, ja nadal nie ogarniam trochę tematu otaczającej mnie czasoprzestrzeni. Chociaż przyznam, że zwierzaki pomagają bardzo. Najtrudniejsze są poranki bo zwykle mówię wszystkim stworom dzień dobry i tak z automatu mówię "Dzień dobry Toffi". Cieszę się bardzo tym, że Linoskoczka i Cichotka trzymają się dobrze, jedzą, piją, bobczą, wczoraj nawet turlały piłeczkę - zabawkę. Martwiłam się, bo były ostatnio bardzo ciche ale wczoraj zaczęły popiskiwać i komunikować co się u nich dzieje. Cichotka ogólnie jest cicha, ale Linoskoczka raczej nie ma kłopotu z stawianiem wszystkich na równe nogi z różnych tylko jej znanych powodów.
Przypomniało mi się, że mam zdjęcia Cichotki i Toffi, których jeszcze nie dodawałam. Siedziały sobie na kolanach u babci, a ja skakałam dookoła z aparatem

Przypomniało mi się, że mam zdjęcia Cichotki i Toffi, których jeszcze nie dodawałam. Siedziały sobie na kolanach u babci, a ja skakałam dookoła z aparatem

-
loriain
Przykro bardzo
ale najważniejsze że dziewczynki mają się dobrze.
Robiłaś może sekcję?
Robiłaś może sekcję?
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ojej, tak mi strasznie przykro
Kolejna strata... Dla Tofuni
Niech biega razem z Pulpetką... 
-
Pikabu
Loriain - Nie, nie robiłam. W tamtej chwili nawet o tym nie pomyślałam. A teraz już za późno, żeby tą decyzję zmienić. Ale podejrzewam jednak, że to był wiek. Niedługo skończyłaby 5 lat, a zakładam, że świnki z Kakadu nie są z najlepszych warunków 
Lunorek- Mam nadzieję, że za TM mają cały rok zieloną trawkę i wszyscy radośnie sobie biegają

Lunorek- Mam nadzieję, że za TM mają cały rok zieloną trawkę i wszyscy radośnie sobie biegają
-
Chocolate Monster
Jasne,że jest tam zawsze świeża trawka i owocki,i zawsze pełno cieplutkich norek to wystawiania łapek
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Świetne zdjęcie
Na pewno tam jet pełno trawy i jeszcze mleczyków i krwawniczków i koniczynki
Na pewno tam jet pełno trawy i jeszcze mleczyków i krwawniczków i koniczynki
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami