No niestety przesunęli termin wystawy i to o ponad miesiąc. CC of P nie uzyskało zgody właściciela hal Expo na organizację wystawy w tym terminie, z tego co wiem ma odbyć się dopiero po 20 lutego... Nasza różowa niunia pochodzi z hodowli Pepino Cavia, miała przyjechać na doczepkę z prosiaczkami wystawowymi, więc niestety musimy na nią teraz poczekać. Chciałam pojechać i odebrać ją autem, ale przewóz na własnym baku to jakiś koszmar, w obie strony to ok 800 km, kombiak swoje pali, więc koszt benzyny idzie w kilkaset złoty, stąd pomysł akcji na fb. Mam już towarzyszkę niedoli w podobnej sytuacji

, poczekamy jeszcze kilka dni, może ktoś jeszcze będzie chciał transportować prośki na tej trasie tj. Katowice-Warszawa. Szykuje się zrzutka i akcja skomasowana

A tu nasza mała królewna raz jeszcze, przyczyna całego zamieszania

W ogóle nie planowałam tego maleństwa, to była chwila, moment, impuls, ukłucie w sercu

( i głos Jolki w tle: bierz ją!!!, no bierz ją!

) :
*Fotki malutkiej autorstwa i własności Pepino Cavia
@Patrycja, nie wiem jak Lilo zareaguje, ale raczej woda sodowa do głowy... On kocha wszystkie świnie póki co, a te w spódniczkach to już wohohohohoho... Mam nadzieję, że panienki na siebie dobrze zareagują, o tego partyzanta się nie martwię.