Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Kala, Mirabelka i Pchełka ♥ Ktosiu dziś nas zostawił ;(
Eh, przytulam z całego serduszka, doskonale wiem co czujesz... Pulpetka odchodziła na moich rękach w Wigilię Od dwóch dni żyję gdzieś obok i nie mogę znaleźć sobie miejsca. Wiem jak to boli. Na pocieszenie powiem tylko, że Ktosiu chociaż zdążył nacieszyć się życiem i miał dobry domek. Pomyśl o tym ile ciepła mu dałaś. Ja cieszyłam się Pulpecią jedynie 5 miesięcy, a i tak zdążyłam oddać jej całe swoje serce
O nie... Przykro mi, przytulasa ślę. Ktosiu miał piękne życie przy Tobie i odszedł w spokoju w kochającym do domu. Ale i tak wiem, że słowa w takich chwilach mało dają...
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
To może żeby tu nie smutać opowiadaj co u dziewczyn! Jak tam moja mała, piękna modeleczka ? Pewnie już nie taka mała, jak ją znam to wcina aż jej się uszy trzęsą i rośnie jak na drożdżach . Mirabelka nadal opiekuje się nią niczym rodzona mamusia ? Ciekawa jestem ile robaczek waży ;>
Re: Kala, Mirabelka i Pchełka ♥ już bez Ktosia :(
Co u nas ? Ciężko, dziewczyny, zwłaszcza Mirabelcia, nie mogą znaleźć sobie miejsca. A ja tęsknie strasznie. Patrzę na zdjęcia i nie wierzę że ten mały robaczek już nie będzie zabierał mi strzykawki z wit C, nie będzie wyrzucał mi bobków ze zmiotki podczas sprzątania, nie będzie już przytulał się do mnie nigdy więcej...
Kala będzie mieć w przyszłym m-cu wizytę w sprawie jej cysty. Mieliśmy zrobić to w grudniu, ale ze względu na Ktośka, chcieliśmy poczekać. Wredna zołza została obcięta, bo znowu zaczęła przechowywać jedzenie w kołtunach na zadku.
Mirabelcia jest smutna, trochę "popłakuje", zwłaszcza w nocy, ale już zaczyna być lepiej. Najważniejsze że je normalnie więc raczej nie ma o co się martwić.
Pchełka zrobiła się dużą pchłą, maluszkiem to ona już nie jest... Wydaje mi się że będzie duuużą świnką, chociaż narazie widać że jest dzieckiem, to dupkę ma większa niż Kala
Waga sprzed dwóch tygodni :
Kala 959
Mirabelka 823
Pchełka 769
Waga z dzisiaj :
Kala 963
Mirabelka 824
Pchełka 817
Zdjęcia będą, spróbuję też nadrobić zaległości w waszych wątkach, ale nie wiem kiedy. Praca + intensywna nauka do matury wykańczają. Ale weterynaria czeka więc trzeba się spiąć i pomęczyć.
Kala będzie mieć w przyszłym m-cu wizytę w sprawie jej cysty. Mieliśmy zrobić to w grudniu, ale ze względu na Ktośka, chcieliśmy poczekać. Wredna zołza została obcięta, bo znowu zaczęła przechowywać jedzenie w kołtunach na zadku.
Mirabelcia jest smutna, trochę "popłakuje", zwłaszcza w nocy, ale już zaczyna być lepiej. Najważniejsze że je normalnie więc raczej nie ma o co się martwić.
Pchełka zrobiła się dużą pchłą, maluszkiem to ona już nie jest... Wydaje mi się że będzie duuużą świnką, chociaż narazie widać że jest dzieckiem, to dupkę ma większa niż Kala
Waga sprzed dwóch tygodni :
Kala 959
Mirabelka 823
Pchełka 769
Waga z dzisiaj :
Kala 963
Mirabelka 824
Pchełka 817
Zdjęcia będą, spróbuję też nadrobić zaległości w waszych wątkach, ale nie wiem kiedy. Praca + intensywna nauka do matury wykańczają. Ale weterynaria czeka więc trzeba się spiąć i pomęczyć.
Przesyłam dziewczynkom buziaki
Widziałaś może te dwie skinny do adopcji?
Widziałaś może te dwie skinny do adopcji?
Dziękujemy za buziaki, widzę że ty też się w końcu doświniłaś
Teraz już zobaczyłam te golaski, ale narazie nie planuje żadnego nowego zwierzaka
Teraz już zobaczyłam te golaski, ale narazie nie planuje żadnego nowego zwierzaka
No,już niedługo miesiąc będzie jak donoszę żarcie tym świniom
Nie wiedziałam że aż tak długo mnie nie było
Ale to super, fajnie że się rodzice zgodzili. Skończy się na dwójce czy szukasz czegoś dalej ?
Ale to super, fajnie że się rodzice zgodzili. Skończy się na dwójce czy szukasz czegoś dalej ?
Chyba na dwójce,mama nie chce więcej A szkoda,bo tyle tu świń cudnych,które domku szukają