Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Tu kiedyś będzie aktualizacja wątku, ale muszę znaleźć na to czas
Ostatnio zmieniony 22 lis 2017, 15:45 przez maleńka, łącznie zmieniany 26 razy.
Re: Kala ♥
Śliczna mordka. Trzymamy kciuki za szybkie znalezienie towarzystwa dla Kali.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No wygląda na charakterną Jest przepiękna i oby szybciutko miała koleżankę albo i koleżanki
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Wygląda na taką złośliwą i taka jest Jak ma gorszy dzień to boję się telewizor załączyć bo od razu strzela do niego zębami, głaskać można ją tylko wtedy kiedy łaskawie pozwoli a i to tylko w tych miejscach, w których chce, czasami nie daje mi posprzątać w klatce czy na wybiegu, bo tam gdzie zaczynam sprzątać to akurat tam ona chce leżeć, a spróbuj ją przesunąć... Także nie mamy łatwo ze sobą
Mieliśmy odebrać deski na klatkę w poniedziałek a mamy już dzisiaj
Ale idę na weekend do pracy więc i tak nie zdążę się za nią zabrać do końca, mam nadzieję, że chociaż zaczniemy budować
Mieliśmy odebrać deski na klatkę w poniedziałek a mamy już dzisiaj
Ale idę na weekend do pracy więc i tak nie zdążę się za nią zabrać do końca, mam nadzieję, że chociaż zaczniemy budować
Niezła aparatka Ja moje bezceremonialnie wynoszę z klatki na sprzątanie. Nie ma, że się nie podoba
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja moim na sprzątanie otwieram zagrodę i przeganiam, jeśli akurat któryś zaśpi na pięterku albo schowa się w tunelu. Jak już jest goło w zagrodzie, to nie chcą tam już siedzieć i wtedy lezą na wybieg, gdzie są ich kryjówki Potem jeszcze raz na jakiś czas wbiegają kontrolnie do zagrody, ale tam jeszcze nie ma gadżetów i siana, więc wybiegają z powrotem Oczywiście pierwszy Żurek, za nim Alfredzik
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152