Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: Dropsio »

No tak... Sama byłam w szoku, nie wiedzieliśmy z tatą co się dzieje. :idontknow:
Patrzcie co znalazłam :love: https://www.youtube.com/watch?v=KLcJwKt ... e=youtu.be
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Biedny... Tak się wystraszył...
Dropsio

Komuś tu się chyba troszkę łapki poplątały ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ojej...łapki też omdlały?? :lol: wygląda na wyluzowanego :D
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dropsio

Trochę nas nie było. Nie obiecuję poprawy, bo przede mną masa nauki do finałów konkursów wojewódzkich, a w czasie wolnym zamiast siedzenia przed monitorem preferuję czołganie się po krzakach, no ale wypadałoby się od czasu do czasu pokazać ;)
Na szybko, bo Dropsowi właczył się motorek w zadku i zamiast grzecznie stać biegał mi po łóżku... :P
Obrazek
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Kiedy te finały to się kciuki będzie trzymać ? Powodzenia :102:

A coś gdzie się zgubił :think:
Dropsio

Namówienie Cośka żeby stanął na chwilkę w miejscu graniczy z cudem... Zwłaszcza jak się go postawi na łóżku i rusza się obiektywem przed nosem - od razu leci sprawdzić, polizać itp :roll: Tak więc na większości fot jest po prostu białą plamą :P

Dziś bardzo się nudziłam i postanowiłam trochę pomęczyć prosięta. Chciałam to zrobić jeszcze w dziennym świetle, ale dzień jest za krótki i zanim mniej więcej wiedziałam, co chcę uzyskać i pozbierałam wszystko co mi potrzebne, słońce zaszło :roll: Więc znów kolorystyka jest jaka jest, bo jednak na ekranie aparatu kolory wyglądają trochę inaczej niż na komputerze i nie zawsze uda mi się dobrze nastawić BB
Jak na razie jedno - powalczę jeszcze zaraz z oświetleniem i BB i może uda się zrobic coś jeszcze.
Obrazek

Na naukę mam jeszcze trochę czasu, ale z drugiej strony kilka ich jest i wszystkiego na raz nie ogarnę :P Dwa będą jakoś w drugiej połowie stycznia, dwa na przełomie lutego i marca chyba, a jak dobrze pójdzie to i w kwietniu jeden wypadnie...
katiusha

Post autor: katiusha »

Poplątane łapki sa przesłodkie :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”