Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Re: Futrzane stado Paprykarza-dom wariatów
Będzie dobrze! Nie martw się na zapas. Pozdrawiamy 

Za długo było dobrze. Liam ma coś z okiem a Włada strasznie schudła
I jakaś taka nastroszona jest. Wczoraj zauważyłam jak Małż sprzątał a ja robiłam przegląd świń. Niestety do weta może Małż jechać dopiero jutro rano. Póki co Włada jest dokarmiana i siedzi osobno. Ale małpa jedna w misce coś tam gmera, siano widzę skubie ale mało. Dałam warzywa to je, jabłuszko też opierdzieliła.
Byłam też u lekarza ze sobą. Jakoś mi na psychę wszystko siada coraz bardziej

Byłam też u lekarza ze sobą. Jakoś mi na psychę wszystko siada coraz bardziej

Oj
tule mocno, uszka do gory. I kciuki za zwierzaki 

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Przytulam. Będzie dobrze, nie dołuj się. Ode mnie właśnie "mamusia" (czyt. teściowa) wyjechała po tygodniowym pobycie i alleluja! Zostałam przeszkolona nawet w kwestii obsługi własnej pralki we własnym domu, którą to sama wybrałam i sama kupiłam, zagryzałam zęby przez cały tydzień żeby czegoś nie palnąć, pozostając bip bip bip kwiatem bip bip bip lotosu 

Taaa "mamunie" są super. Moja ostatnio na mój widok wykrzyknęła "Ale masz brzuszysko! W ogóle cała bardzo przytyłaś" 

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No cóż, trzeba się było odszczeknąć, że Ty przynajmniej masz brzuszysko, którego się zaraz pozbędziesz, a tłuszcz to młodociany z Cb wyliftinguje, ale na takie zmarchy jak ma mamusia to łoj, loj, łoj już nawet gęsi smalec nie pomoże
Ja za to wysłuchalam, że dziecka biednego nie karmię, bo młoda się z pewnością nie mieści już na dole siatki centylowej i ona, tj. teściowa to wie doskonale, bo ona to sama sprawdzała, bo ona ma w domu swoje siatki centylowe (muahahahah chyba w wersji DIY), na co w ataku furii trzasnęłam jej laptopem przed twarzoczaszką i udowodniłam logując się na endokrynologię CZMD i siatki centylowe projektu OLAF, że młoda owszem, dupą orzechów nie gniecie, ale plasuje się na 25 centylu i ma się co najmniej przyzwoicie

Ja za to wysłuchalam, że dziecka biednego nie karmię, bo młoda się z pewnością nie mieści już na dole siatki centylowej i ona, tj. teściowa to wie doskonale, bo ona to sama sprawdzała, bo ona ma w domu swoje siatki centylowe (muahahahah chyba w wersji DIY), na co w ataku furii trzasnęłam jej laptopem przed twarzoczaszką i udowodniłam logując się na endokrynologię CZMD i siatki centylowe projektu OLAF, że młoda owszem, dupą orzechów nie gniecie, ale plasuje się na 25 centylu i ma się co najmniej przyzwoicie

Moja niedoszla mamunia tez byla z tego gatunku... 

Oby ten gatunek szybko wymarł jak dinozaury.
Małż zabrał prosiaki, rozpiskę na kartce A4
i pojechał do weta. A ja oczywiście się stresuję
Małż zabrał prosiaki, rozpiskę na kartce A4

Włada została u weta. Ma mieć sprawdzane zęby.