Prosiaczkowe perypetie ♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Yoko [*], Cookie, Zeus, Rubin i Hippo - wspaniała czwórk
Tylko, że oni nawet nie dają się pogłaskać, kiedy dłoń przybliża się powoli i na wysokości ich oczu to i tak zwiewają, jeśli trzymam jedzonko to zjedzą, ale pogłaskać się już nie dadzą 

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- Bulletproof
- Kontakt:
A nie, to moje dają mi się głaskać w klatce, ale jak tylko ktoś inny podejdzie to zwiewają
Na kolankach za to żadna nie wytrzyma dłużej niż 5 minut
A spróbuję tylko potrzymać ją na kolankach tak, żeby widziała klatkę.. to jest wtedy " omójboże czemu one tak biegają omójboże ja MUSZĘ tam wrócić!' itd 

Na kolankach za to żadna nie wytrzyma dłużej niż 5 minut

jakbym moje widzialaBulletproof pisze:A nie, to moje dają mi się głaskać w klatce, ale jak tylko ktoś inny podejdzie to zwiewają![]()
Na kolankach za to żadna nie wytrzyma dłużej niż 5 minutA spróbuję tylko potrzymać ją na kolankach tak, żeby widziała klatkę.. to jest wtedy " omójboże czemu one tak biegają omójboże ja MUSZĘ tam wrócić!' itd

- Cooyo
- Kontakt:
No to ja mam dokładnie na odwrót - w klatce nie, ale jak już są na tych rączkach to się rozwalają na placki 

⬇

Jejku, właśnie odkryłam wątek Twoich świniaków i jestem zachwycona 

- Cooyo
- Kontakt:
Dziękujemy, bardzo nam miło 

⬇

Ominęło mnie wasze doświnienie, gratulacje 

Gratuluję, spóźnienie nieco
, przystojnego Hippo

- Cooyo
- Kontakt:
Dziękujemy
Ale jest kiepsko - wczoraj, kiedy wróciłam do domu zauważyłam, że mały miał bardzo brzydkie boby, takie zbliżone do biegunki (świnowi weci byli zamknięci). Podałam mu troszkę multilacu, biegunka przeszła, ale bobów też żadnych nie było. A dzisiaj znowu to samo... Pojechałam do wetki, mały dostał lekarstwa - Enroxil i Ultradiar. Jednak one nie pomogły, przed chwilą podałam jeszcze multilac, zobaczymy co będzie... Na razie bardzo mało wydala, jak już coś idzie to jest to wodniste o brzydkiej woni... Mały skubie troszeczkę sianka i troszkę karmę podgryza, jak mu podstawię pod nos, ale bardzo malutko... Mały biedak, w dodatku jest bardzo ospały, siedzi na kolankach i zasypia na stojąco... Nie wiem jak go zmusić do jedzenia, rozmoczony Beaphar Nature nie powinien mu zaszkodzić?
Strasznie się o niego martwię

Ale jest kiepsko - wczoraj, kiedy wróciłam do domu zauważyłam, że mały miał bardzo brzydkie boby, takie zbliżone do biegunki (świnowi weci byli zamknięci). Podałam mu troszkę multilacu, biegunka przeszła, ale bobów też żadnych nie było. A dzisiaj znowu to samo... Pojechałam do wetki, mały dostał lekarstwa - Enroxil i Ultradiar. Jednak one nie pomogły, przed chwilą podałam jeszcze multilac, zobaczymy co będzie... Na razie bardzo mało wydala, jak już coś idzie to jest to wodniste o brzydkiej woni... Mały skubie troszeczkę sianka i troszkę karmę podgryza, jak mu podstawię pod nos, ale bardzo malutko... Mały biedak, w dodatku jest bardzo ospały, siedzi na kolankach i zasypia na stojąco... Nie wiem jak go zmusić do jedzenia, rozmoczony Beaphar Nature nie powinien mu zaszkodzić?
Strasznie się o niego martwię

⬇

Nie, dokarmiaj ręcznie, rozmoczony granulat jest ok. Jelitka muszą pracować.
Jeśli mały je, to nic dziwnego w sumie że bobki złe. Tylko pytanie czemu nie je? Jak z temperaturą? Oddycha normalnie? Paszcza czysta?
Trzymamy kciuki!
Jeśli mały je, to nic dziwnego w sumie że bobki złe. Tylko pytanie czemu nie je? Jak z temperaturą? Oddycha normalnie? Paszcza czysta?
Trzymamy kciuki!