Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Re: Kala, Ktoś i Mirabelka ♥ nowe zdjęcia - str 24 :)
Nie wiem dlaczego nic tu wcześniej nie pisałam, dziwne to
. Patrzę na te Twoje zdjęcia i chciałam zakomunikować iż przymusowo wybierasz się na jakiś kurs i inwestujesz w nowy sprzęt. Gdy do domu sprowadza się tak uzdolniona modelka, która tak lubi pozować no to sry.. To zobowiązuje..

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Całą trójka śliczna
Czekamy na Pchełkę 

- Aussie.
- Kontakt:
A Pchełka oooo już w Krakowie, czeka u Jagotka na Swoją Dużą
. Już tęsknię za tą maleńką gadułą
.

- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Aussie. pisze:Patrzę na te Twoje zdjęcia i chciałam zakomunikować iż przymusowo wybierasz się na jakiś kurs i inwestujesz w nowy sprzęt. Gdy do domu sprowadza się tak uzdolniona modelka, która tak lubi pozować no to sry.. To zobowiązuje..

A Pchełka cudna, te oczka

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Aussie zafunduj kurs to będą lepsze zdjęcia
Pchełka jest już u nas. Jest małą gadułą i wszędzie jej pełno. Ktoś zajął się jedzeniem a dziewczyny próbują się dogadać. Mirabelka zgrzyta zębami na małą. Raz próbowała ja nawet ugryźć bo mała zabrała jej sianko z pyszczka. Potem dołączyła do nich Kala i o dziwo dala się małej obwachac, sama też ja obwachala, polizala po uchu i ja zostawiła. Wychodzi na to ze to Mirabelka próbuje zdominować małą bo zachowuje się wobec niej dokładnie tak jak Kala wobec Mirabelki.
Wydaje mi się ze będzie dobrze.

Pchełka jest już u nas. Jest małą gadułą i wszędzie jej pełno. Ktoś zajął się jedzeniem a dziewczyny próbują się dogadać. Mirabelka zgrzyta zębami na małą. Raz próbowała ja nawet ugryźć bo mała zabrała jej sianko z pyszczka. Potem dołączyła do nich Kala i o dziwo dala się małej obwachac, sama też ja obwachala, polizala po uchu i ja zostawiła. Wychodzi na to ze to Mirabelka próbuje zdominować małą bo zachowuje się wobec niej dokładnie tak jak Kala wobec Mirabelki.
Wydaje mi się ze będzie dobrze.

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:

- Aussie.
- Kontakt:
Mówiłam, że to genetyczne obciążenie całego tego rzutuSiula pisze:Widzę,że kolejna gadułaz Matyldą czasem już nie idzie wytrzymać, ciągle drze tego pyska

Korespondencyjnie będzie ciężko, jaK zapewnisz wikt i opierunek to w mniej więcej tydzień podłapiesz podstawy, a później już będzie z górkimaleńka pisze:Aussie zafunduj kurs to będą lepsze zdjęcia![]()

PS: GDZIE SĄ ZDJĘCIA!?