Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

loriain

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: loriain »

Napewno bylby dumny ze swoich atrybutow :102:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ja też od razu zauważyłam 2-kolorowe jajeczka Pieszczoszka :102:
No, na oczy się cisną, no :szczerbaty:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Nie dośc, że spore, to jeszcze kolorowe :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Pisanki :szczerbaty:
Assia_B

Oj tak, dwie całkiem spore nawet :szczerbaty:
Mam dziś urlop, a to oznacza dla prosiaczków większość dnia na wolności :102:

Czyż one nie są słodkie?
http://alegratka.pl/ogloszenie/cavalier ... 00295.html
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

O matko, przesłodkie :love:
Assia skoro masz dziś wolne, to dlaczego już nie śpisz o tej porze? Ja to sowa, jak mam wolne to śpię do oporu :D
Assia_B

U mnie wręcz przeciwnie... Szybko padam wieczorem, a rano wcześnie się budzę.... Dziś Patryk miał na 6, więc mnie obudził i już nie mogłam zasnąć....

Chcę pieska :love:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Też szybko padam wieczorem, zaraz po dobranocce :lol: Nie no, po pierwsze dobranocki chyba już nie nadają a po drugie wytrzymuję ciut dłużej ;) Zawsze sobie obiecuję, że w weekend odeśpię po czym budzę się o 6 rano i koniec :? Ale przynajmniej mogę gnić w łóżku do oporu, jest kawusia w łóżku, śniadanko w łóżku, forum, filmiki i wszystko inne na co mam ochotę :102:
Asiu jakie usposobienie mają te psy? Wiem, że są rodzinne ale coś poza tym wiesz może?
Assia_B

Wiem, że dostosowują się do warunków mieszkaniowych, co było dla mnie ważne przy niedużym mieszkaniu.
Są radosne, wesołe, zakochane we właścicielach, nie wykazują agresji, ale lęku też nie więc trzeba je bronić przed większymi psami, które przypadkowo mogą zrobić im krzywdę.
Świetnie dogadują się z innymi psami, ale też innymi zwierzakami np. kotami czy gryzoniami, więc liczę na przyjaźń miedzygatunkową, oczywiście pod naszym okiem.
Są też bardzo zabawowe, zwinne, więc sprawdzają się w psich sportach typu agility.
Ostatnio sporo czytałam :102:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Ja też sporo czytam, chciałabym psa ale im więcej czytam to tym bardziej zdaję sobie sprawę, że idealny pies dla mnie nie istnieje :lol: Chciałabym żeby mój był przyjacielski dla dzieci, bez agresji ale jednocześnie żeby był stróżem, nie wymagał dużej dawki ruchu, dogadywał się z innymi zwierzętami, nie miał tendencji do dominacji nad człowiekiem. No i najlepiej średniej wielkości, nie lubię małych psów, dla mnie im większy tym lepszy... ale miałam już dużego psa i w latach jego starości jest ciężko, dosłownie i przenośni. Kiedy trzeba było go nosić po schodach itd to była masakra. Ze względu na powyższe wymagania zastanawiałam się nad dwoma rasami:
https://g.co/kgs/IDpy3B
https://g.co/kgs/kZTxz5
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”