Wspaniale się je ogląda. Chimera u mnie jeszcze nie była na wybiegu pod łóżkiem, ale niedługo je puszczę. U mnie nadal "bezlegowiskowo" aż ci zazdroszczę że mogłaś już im włożyć legowiska, bo pusta klatka u mnie dziwnie wygląda.
Moderator: pastuszek
Jedna z rezydentek, z tego co widziałam na filmiku jest ok ale nie pytaj która bo nie rozróżniam xd. Może przejdź na jakiś czas na dietę bezkarmową. Same siano i warzywa. Darcie się będzie ale dla dobra świnek warto to przetrwaćSiula pisze:Tak wiem,że są grubechociaż żaden weterynarz nie powiedział tego wprost a pytałam w sumie. Nie wiem jak je odchudzić, niby dużo nie jedzą karmę im ograniczam. Tylko teraz mała Matylda jest i drze tego pyszczola ciągle
Może na wybiegach je trochę rozrusza i zgubią. Misia to w sumie trzyma ok kilograma wagę i dużo biega więc myślę,że ok. Broma to córcia Tosi więc podobne( wagą też ). Pierwsza była Misia a potem to się tak trafiło, że jak klony
Siula a Ty też tri color jesteś?Siula pisze:Ale wredna świnka czy właścicielka?
A jeśli świnka to która?
No w zasadzie to one takie trochę wobec siebie wredne są...
Tak, Matylda jest z tych świnek co biegały w parku. Bardzo ładne one wszystkie i takie chyba udomowione z tego co dziewczyny pisały. Miziałam kilka z nichAussie. pisze: PS: Matyldzia jest z tej akcji spod Poznania? Zadziwiająco podobną do świń z tamtego rzutu