potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Potwory i spółka - walczymy z pieczarkami

Post autor: loriain »

Nowych grzybow nie widac (odpukac :nie_powiem: ), Lunie stopiszcze zarasta, bok nadal goly ale bez strupow. Na uchu tez jeszcze golo i wesolo. Dwie kapiele w Nizoralu juz byly moze za tydzien jej trzecia ostatnia zaserwuje. Smarujemy dalej, ale juz taka pokorna nie jest, widac ze zdrowieje :lol:
Za to w koncu oberwala w dziob od ktorejs i ma strupka przy nosku. No coz, jak sie kozaczy i na wszystkich naskakuje, to w koncu komus sie cierpliwosc skonczyla :idontknow:
Pikabu

Post autor: Pikabu »

E tam dziewczyny, tragedi nie było bo to tylko trzy noce. Ale, że panowie się śmiali i wytykali mojego psa palcami to jakoś cierpliwość moja wobec nich była jeszcze mniejsza :P teraz już skończyli i jest luz, chyba właśnie odjechał ostatni ciągnik :D

Haha oj ta Luna wojowniczka :P Może jakiś smaczniejszy kąsek dorwała i się nie dzieliła? A z grzybkiem super wieści, mam nadzieję, że to już ostatnie zakończenie sezonu grzybowego u Was :D
loriain

Ona generalnie jest ciezka we wspolzyciu. Jak na kolanach najwiekszy miziak, tak w klatce prowodyr sprzeczek i bojek. Nie zdziwiloby mnie to jakby ten strupek to sprawka Pchly, ktora ma powoli dosc zabierania wszystkiego co jej smakuje. Glodna nie chodzi, ale ile mozna znosic kradzieze prosto z ryjka :lol:

Gnojki sie pobudzily, dalam miche i musialam zrobic zdjecie :laugh:

Obrazek
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

O rany! :shock: Musisz mieć "wesoło" z tymi pieskami :102:
loriain

Gdyby nie nocne wrzaski to byloby super :lol:
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Haha, to jest ta słynna zabawa w słoneczko? :laugh:

Ale pięknie się je udało złapać. Same się tak ustawiły? Czy z lekką pomocą? Tak czy siak genialnie to wygląda.

A Luniak, oj nie ładnie, nie ładnie :nono: u nas tak robi Toffi. Ale też kiedyś o mały włos nie została dziabnięta. I to przez Linoskoczkę, która ma najmniej uwagi do jedzenia bo ona ogólnie ma lekkie ADHD :P Więc skupienie uwagi na czymś innym niż spanie jest trudne
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Ale mnie tu dawno nie było :shock: Ale cudne szkraby :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Pieski :love: :love: słodko masz, a już niedługo pierwsze spacery....wesoło
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
loriain

Same sie tak ustawily :102:
Oj nie wiem jak to z tymi spacerami bedzie, kto ta bande okielzna :lol: do polowy grudnia jeszcze beda u nas, potem wio do nowych domow.

Luniak to taki troche pies ogrodnika. Akrualnie waruje przy misce z trawa - moja hodowla dala efekty :jupi:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

no prosze same tak w kolor sie ustawiły haha ciągną do siebie kolorami hahahah
a mają już wszystkie domki?
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”