Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Tazos&Cheetos- zdjęcia!
Dawno mnie tu u Was nie było, a chłopcy coraz piękniejsi 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Mmmm...chętnie bym się poprzytulała z chłopakami 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Problem Tazosowego oka chyba się nigdy nie skończy.
Od kilku dni cały czas miałam wrażenie, że jedno oko ma przymrużone, no i cały czas mamy problem z ropieniem.
Zapakowałam świnie do weta, a tam...oko czyste! Aż mi było głupio. I teraz tak myślę, co to może być, skoro w domu jest problem, a poza już nie?
Prosiaki przeszły przegląd, zębiszcza ok, wszystko w normie. Cheetos chciał zjeść wziernik, Tazosowi włączyło się ADHD, czyli standard. Dostaliśmy manusan i zalecenie prania - skóra za bardzo się łuszczy Tazosowi na zadzie - więc czeka nas seria kąpieli małego terrorysty.
Od kilku dni cały czas miałam wrażenie, że jedno oko ma przymrużone, no i cały czas mamy problem z ropieniem.
Zapakowałam świnie do weta, a tam...oko czyste! Aż mi było głupio. I teraz tak myślę, co to może być, skoro w domu jest problem, a poza już nie?
Prosiaki przeszły przegląd, zębiszcza ok, wszystko w normie. Cheetos chciał zjeść wziernik, Tazosowi włączyło się ADHD, czyli standard. Dostaliśmy manusan i zalecenie prania - skóra za bardzo się łuszczy Tazosowi na zadzie - więc czeka nas seria kąpieli małego terrorysty.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Infrared, wałek do ciast służy do ciasta, nie do świnek 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152